teknikjobb.se

logga

Vi söker Automationstekniker!

Ort
Utgår

2021-06-05

Ansök nu

Vi söker Automationstekniker!

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en automationstekniker som i huvudsak skall arbeta med företagets pappersmaskiner och kringutrustning. Som automationstekniker kommer du att jobba med förebyggande samt avhjälpande underhåll. I tjänsten ingår felsökning av utrustning samt programmering i deras två styrsystem ABB samt Siemens. I tjänsten förekommer också ombyggnation samt nyinstallation av produktionsutrustning. Du kommer att ingå i deras automations underhållsteam som idag består av 6 personer och vara placerad i Lilla Edet. Tjänsten är på dagtid och detta uppdrag sträcker sig över sommaren med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
Som person söker vi dig som är engagerad, ambitiös och gillar att ta initiativ. Du trivs med ett självständigt arbete liksom att arbeta tillsammans med teamet och du är lyhörd och flexibel i din yrkesroll.

De kvalifikationer och egenskaper som vi önskar av vår nya medarbetare är:
• Utbildning inom automation eller likvärdig erfarenhet
• God kännedom om framförallt ABB samt Siemens styrsystem.
• Dokumenterad erfarenhet minst 2–4 år av automationsjobb inom industri.
• Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Anders Kristiansen tel.0707-858647. Vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav
B-Körkort
Tillgång till bil

Kontaktperson(er)
Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707858647

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Lilla Edet

Publiceringsdatum
14 April 2021

Dela detta jobb

logga
Vi söker Automationstekniker!

Premier Service AB