teknikjobb.se

logga

Vi letar efter dig som söker jobb inom Trestadsområdet!

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Vi letar efter dig som söker jobb inom Trestadsområdet!

Vi letar efter dig som söker jobb inom Trestadsområdet!

Företagsinformation

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning

Vi på Premier saktar aldrig ner och växer hela tiden så det knakar! Vi söker dig som vill bli en del av vårt team och växa tillsammans med vår verksamhet. Hos oss kan du vidga dina vyer och vi erbjuder dig ett omväxlande arbete. Våra kunder efterfrågar flera duktiga Premierare som kan börja arbeta hos dem, därför vill vi komma i kontakt med dig som söker jobb!Inför hösten kommer vi fortsätta öka vår verksamhet och letar efter dig som söker arbete. Vi arbetar tillsammans med kunder inom många olika arbetsområden och söker allt från montörer till säljare. Är du sugen på något nytt eller är du redan arbetssökande?

Du är varmt välkommen att sända in ditt CV till oss!

Att arbeta som konsult på Premier:Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv och är en bra arbetskollega. Du är noggrann, har en hög arbetsmoral och arbetar lika bra i team som du gör självständigt. Har du speciella kompetenser såsom truckkort/travers eller andra övriga behörigheter är det ett stort plus.

Skriv i ditt CV/personliga brev vad du har med dig sedan innan samt vad du söker för framtida arbete så hör vi av oss till dig så snart vi har matchande jobb lediga.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Krav

Körkort och tillgång till bil

Svenska i tal och skrift

Kontaktperson(er)

Nathalie Stenman

nathalie.stenman@premier.se

 

Caroline Kleist

caroline.kleist@premier.se

 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

21 July 2019

Dela detta jobb

logga
Vi letar efter dig som söker jobb inom Trestadsområdet!

Premier Service