teknikjobb.se

Vi förstärker vårt tekniska supportteam - är det dig vi söker?

Företag Din Maskin
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-11

Ansök nu

Vi förstärker vårt tekniska supportteam - är det dig vi söker?

*
 

Din roll Din Maskin AB är ett branschledande företag som erbjuder marknaden den allra senaste tekniken inom plåtbearbetning och vi förstärker nu vårt supportteam med ytterligare en supporttekniker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå i maskin- och mjukvarusupport, att ansvara för och genomföra utbildningar – både i våra egna lokaler såväl som på plats hos våra kunder, samt att förevisa maskiner i vårt Teknikcenter.

Din profil Vi söker dig som har en teknisk bakgrund. Tidigare erfarenhet som servicetekniker eller motsvarande och kunskap om programmering av CNC-system samt mjukvarans betydelse i produktions¬processen, är meriterande. För att trivas med arbetet måste du ha en mycket god kommunikativ förmåga tillsammans med en stark drivkraft. Du har en genuin teknisk förståelse och ditt personliga engagemang tillsammans med din sociala förmåga, är mycket viktig för oss. Du behärskar engelska språket. Ambition, kreativitet och känsla för pedagogik är personliga egenskaper som värdesätts högt.

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder ett mycket varierande, fritt och självständigt arbete i ett sammansvetsat team med professionella och engagerade kollegor där du får möjlighet att växa och utvecklas. Du kommer få utbildning internt och hos våra leverantörer inom det område som blir ditt ansvar. Vi erbjuder även förmånliga anställningsvillkor och en arbetsplats med glad och familjär stämning. Du kommer att få arbeta i ett företag med stor kundnöjdhet och snabba beslutsvägar. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet.
Vi har kunder i både Sverige och Norge vilket innebär resor samt en del hotellövernattningar per år.

Kontakta oss
Välkommen med din ansökan och CV till jobba@dinmaskin.se. Löpande urval gäller, så hör av dig så fort som möjligt till Niklas Gunnarsson, tel. 0370-69 34 11 som kan berätta mer eller läs mer om tjänsten på www.dinmaskin.se.

Din Maskin är ett maskin- och kunskapsföretag som marknadsför produktionsutrustning för plåtbearbetning. I maskinprogrammet ingår stans- och lasermaskiner, bandmatningsutrustning, pressar, kantpressar, saxar m.m. Bland våra leverantörer finns flera ledande tillverkare inom branschen, bl a Prima Power, SafanDarley, CMS Tecnocut, Dimeco och Omera. Vårt ansvar är att se till att våra kunder får bästa tänkbara service och support på de produkter som vi levererar. Din Maskin ska vara förstavalet inom svensk plåtindustri och vår mänskliga resurs ska överträffa våra kunders förväntningar. Din Maskin är en del av LMT Group.

 

Dela detta jobb

Vi förstärker vårt tekniska supportteam - är det dig vi söker?

Din Maskin