teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi expanderar och söker efter fler elektriker

Företag Barona
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-10

Ansök nu

Vi expanderar och söker efter fler elektriker

 

Barona expanderar och söker därför efter fler duktiga elektriker till en av våra kunder i Göteborg. Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker?
I detta projekt kommer du att arbeta med nybyggnation av lägenheter. Vänta inte med din ansökan!  

Vad går arbetet som konsult ut på?

Som konsult hos oss på Barona arbetar du primärt ute hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Du kommer till exempel att utföra installationer, dra kabel i bostäder, kontor och köpcentra. Utöver det ingår det i dina arbetsuppgifter att arbeta med ombyggnation och renovering av byggnader och göra kompletterande installationer.  

Är du rätt för rollen som Elektriker?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba som installationselektriker och har ECY certifikat. 
Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Om Barona

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot några ansökningar över mail, har du frågor om tjänsten kontakta Linda Hasselblad på telefon 0723-255442.

Vi är specialister på bemanning av Elektriker i Göteborg

 

Dela detta jobb

Vi expanderar och söker efter fler elektriker

Barona