teknikjobb.se

logga

Vi är i behov av en Underhållsingenjör

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2020-11-13

Ansök nu

Vi är i behov av en Underhållsingenjör

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. V

Tjänstebeskrivning
Vi söker för kunds räkning en Underhållsingenjör för ett uppdrag på minst 6 månader. Du kommer bla. att • Planera, leda och driva underhållsarbetet inom det egna området enligt företagets kärnvärden och strategier • Ansvara för säkerhet och arbetsmiljö inom det egna området • Driva arbetet med grundorsaksanalys och förlusteliminering • Vara resultatansvarig för underhållsområdets kostnads- och prestationsmål • Använda systemstöd för att jobba med förebyggande underhåll, reservdeler och ritningsuppdateringar • Delta i eller leda egna projekt, förbättrings- och underhållsarbeten • Utveckla och bygga kompetens i egen underhållsorganisation.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har mer än 5 års erfarenhet från underhållsarbete inom tillverkning eller industri. Du har också erfarenhet av att leda personal och är strukturerad, engagerad och positiv i ditt ledarskap. Meriterande är erfarenhet från produktionsteknik, el/automation eller processindustrin. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa Anders Kristiansen tel 0707–858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2020-10-16. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707858647

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Lilla Edet

Publiceringsdatum

08 October 2020

Dela detta jobb

logga
Vi är i behov av en Underhållsingenjör

Premier Service