teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vetri i Mariestad AB söker ytterligare en fabriksmontörer

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-11

Ansök nu

Vetri i Mariestad AB söker ytterligare en fabriksmontörer

Företagsinformation

Vetri i Mariestad ingår tillsammans med VPP System och Laholms glas i koncernen GGAL Holding AB (Gränslösa glas och aluminiumlösningar).
Vetri i Mariestad tillverkar fönster, dörrar, glasfasader samt uterum och vinterträdgårdar. Våra systemlösningar tillverkar vi i egen fabrik med Schüco ’s världsledande profilsystem.

Våra kunder är fastighets- och byggbolag, privatpersoner, kommuner, försäkringsbolag, bostadsrätter/ samfälligheter samt små och stora företag i mellansverige. Vårt erbjudande ska vara prisvärt och genomsyras av flexibilitet, kvalitet, personligt engagemang och leveranssäkerhet.
Koncernens vision är att vara en ledande leverantör av innovativa aluminium och glaslösningar till bostadsmarknaden i Norden!
Vi levererar trygghet för kunden att uppleva gränslösheten mellan inne och ute!

Tjänstebeskrivning

Vetri i Mariestad fortsätter att utvecklas mycket positivt och behöver nu förstärka sin produktion med ytterligare en montör!
Vill du arbeta i ett företag med goda framtidsambitioner, där du får arbeta praktiskt med frihet under ansvar? Då kan detta vara chansen för dig!

Du kommer att arbeta i deras moderna maskinpark där ni tillsammans skapar och monterar glas- och metallprodukter med hög kvalitet avsedda för uterum, bostäder och offentliga byggnader.

Arbetet är förlagt dagtid och utförs i fabriken i Mariestad.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har erfarenhet av montering, glasning samt ritningsläsning men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi ser att du som söker är händig och tekniskt lagd, gärna ett konstruktionstänk.
Du kommunicerar i svenska, både tal och skrift samt att du har goda datakunskaper.

Du har ett öga för kvalité och är mån om att utföra ett mer än bra arbete. Som person är du ansvarsfull, driven och flexibel. Du kan växla upp i tempo när situatuionen kräver det. Du är uttåtriktad och en lagspelare som hjälper till där det behövs.

Du startar din anställning som konsult hos Premier med möjlighet till förlängning hos Vetri i Mariestad.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsultchef Jennifer Andersson.
jennifer.andersson@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 6 Januari. Vi jobbar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatumet, så vänta därför inte med din ansökan.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav

B-körkort

Dela detta jobb

logga
Vetri i Mariestad AB söker ytterligare en fabriksmontörer

Premier Service AB