teknikjobb.se

logga

VERKTYGSMAKARE

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

VERKTYGSMAKARE

Verktygsavdelningen är en funktion som huvudsakligen arbetar med service och underhåll av våra verktyg samt tillverkning av verktygsdelar och andra finmekaniska hjälpmedel för produktionen.

Vi förstärker nu denna del av organisationen med ytterligare en Verktygsmakare med placering på NIBE AB i Markaryd.

OM TJÄNSTEN
Som verktygsmakare arbetar du med att serva/underhålla samt tillverka delar till våra befintliga verktyg, det förekommer även viss nytillverkning av verktyg.

DIN BAKGRUND
Vi tror att du har en gedigen erfarenhet av styrda verktygsmaskiner och verktyg både gällande service/ underhåll men också vad gäller nyproduktion.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 30 april 2021. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkomna! 

KONTAKTPERSONER
Henrik Broström

Produktionsteknisk gruppchef

0433-27 30 00

henrik.brostrom@nibe.se

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
VERKTYGSMAKARE

NIBE AB