teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

VERKTYGSTEKNIKER

Ansök nu

VERKTYGSTEKNIKER

Har du god teknisk kompetens och vill ta nästa steg och fördjupa dig i tekniskt och praktiskt kunnande gällande gjutverktyg? Då kanske du är den vi söker! Ljunghäll är ett av Europas ledande företag inom pressgjutning och det största pressgjuteriet i Sverige. Vi söker nu en verktygstekniker till vår underhållsavdelning!

Som Verktygstekniker består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av service, reparation och underhållsarbete på befintliga gjutverktyg. Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal på verktygsavdelningen, samt i produktionen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning. Det är en heltidstjänst med förekommande skiftgång, eventuellt ständig natt. Under introduktionstiden är arbetstiden dagtid eller 2-skift. Placering är på Ljunghäll i Södra Vi, resor i tjänsten kommer att förekomma. 

Vi söker dig som…

…har erfarenhet av arbete som verktygsmakare eller verktygstekniker, eller har annan verkstadserfarenhet som bedöms relevant. Du har förmodligen gått en verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har praktisk erfarenhet av montering/demontering. Har du även erfarenhet av svetsning (TIG) är det ett plus. Även kunskaper i maskinteknik och mekanisk bearbetning är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift. Viss truckkörning ingår i tjänsten så det är bra om du har truckkort, men det är inget krav.

Som person…

…är du serviceinriktad och har en positiv inställning. Vi utgår från att du är en lagspelare och att du har känsla för hög kvalitet och effektivitet. Du är också van att arbeta självständigt utifrån givna instruktioner och har förmågan att hitta lösningar på praktiska problem som kan uppstå i det dagliga arbetet.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ditt engagemang. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Vi erbjuder dig

  • en utvecklande och varierande tjänst i en högautomatiserad produktion och välinvesterad maskinpark

  • ett jobb med frihet under ansvar i ett team bestående av driftiga och kompetenta kollegor med god kamratanda

  • möjlighet till att utvecklas inom arbetet och på sikt få större ansvar

  • bra och stabila anställnings- och arbetsvillkor. Vi har bl.a. fri tillgång till friskvårdsaktiviteter på ett flertal anläggningar i eller i närheten av Södra Vi/Vimmerby samt erbjudande om företagshälsovård

Låter detta som något för dig?

Skicka in din ansökan redan idag, maila CV och personligt brev till HR-specialist Therése Olsson, therese.olsson@ljunghall.com. Vi vill ha din ansökan senast den 24/1. Tillsättning sker efter överenskommelse och urval görs löpande så vänta inte med att söka.

Frågor om tjänsten kan ställas till Arbetsledare Johan Karlsson på 0492-162 58.

Välkommen med din ansökan!

Om Ljunghäll

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Dela detta jobb

VERKTYGSTEKNIKER

Metallfabriken Ljunghäll AB