teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

VERKTYGSMAKARE TILL SÖNNERGRENS VERKSTÄDER I GÖTEBORG!

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-31

Ansök nu

VERKTYGSMAKARE TILL SÖNNERGRENS VERKSTÄDER I GÖTEBORG!

Vi söker efter en noggrann verktygsmakare som vill arbeta i en mekanisk verkstad med modern teknik och genuin tradition sedan 1895.

Sönnergrens Verkstäder AB erbjuder sina kunder allt ifrån prototyptillverkning till legotillverkning av en mängd olika mekaniska delar och komponenter. I en mix av genuin tradition och modern teknik erbjuder Sönnergrens Verkstäder sina kunder rätt kvalitet och säkra leveranser till rätt pris. Hög kvalitet, professionell service och korta leveranstider kännetecknar hela deras verksamhet.

Dina arbetsuppgifter

Som verktygsmakare har du ett precisionsarbete med höga krav på exakthet.  Arbetet innebär att du kommer utifrån CAD-ritningar utforma pressverktyg efter kundernas kravspecifikation. Arbetet består av att underhålla, reparera och tillverka pressverktyg. Tillverkningen sker i både CNC-styrda maskiner men även i manuellt styrda verktygsmaskiner och handverktyg. Arbetet fördelas;

  • 1/3 Slipa och göra i ordning verktyg.

  • 1/3 Reparation och underhåll av verktyg

  • 1/3 Utveckling av nya verktyg

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som verktygsmakare i en mekanisk verkstad/tillverkande industri eller som har stort intresse och relevant utbildning. Möjlighet till upplärning finns, men några års yrkeserfarenhet är meriterande.  Gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande med en industriteknisk inriktning. Du bör ha erfarenhet av ritningsläsning. Du bör ha vana att hantera både CNC-styrda maskiner men även i manuellt styrda verktygsmaskiner för både verktygssvarvning och verktygsfräsning. Erfarenhet av Excenterpressar är inget krav men meriterande. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Arbete som verktygsmakare är ett precisionsarbete och det förekommer perioder med tidspress, så för att lyckas i rollen tror vi att du är, noggrann, ansvarstagande och strukturerad. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper samt goda referenser från ditt yrkesliv.

Vad erbjuder de dig?

På Sönnergrens Verkstad kommer du bli en del av ett härligt gäng på 14 anställda. De är ett företag som är få till antalet men besitter gedigen kompetens inom sitt område, de erbjuder dig en arbetsplats med modern teknik och genuin tradition sedan 1895. För rätt person med vilja och driv finns möjlighet att utveckla verksamheten. Läs gärna mer på www.sonnergrens.se

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta:

  • Företag: Sönnergrens Verkstäder AB

  • Tjänst: Verktygsmakare

  • Lön: Fast månadslön

  • Arbetstider: 07.00-16.00

  • Tillträde: enligt överenskommelse

  • Placeringsort: Mölndal

  • Sista ansökningsdag: 2022-10-31

Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Ann-Charlotte Bjurbäck på AdwiseHR AB, telefon 0737-77 18 69. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

Dela detta jobb

logo
VERKTYGSMAKARE TILL SÖNNERGRENS VERKSTÄDER I GÖTEBORG!

Workspace Recruit