teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verkstadstekniker / mekaniker till JLG Sverige AB

Företag Barona
Ort
Utgår

2022-02-10

Ansök nu

Verkstadstekniker / mekaniker till JLG Sverige AB

Är du intresserad av maskinunderhåll och reparationer och skulle vilja testa på rollen som Verkstadstekniker / mekaniker på ett internationellt, framgångsrikt och modernt företag? Just nu söker vi på Barona Teknik & Installation en driven och talangfull mekaniker/tekniker till ett uppdrag hos JLG Sverige AB. Tjänsten startar som ett bemanningsuppdrag med goda möjligheter till framtida anställning direkt hos JLG.  

Om JLG
JLG Industries Inc. är världens största producent av mobila arbetsplattformar och teleskoplastare. JLG Sverige AB med ansvar för försäljning och service i Norden samt de Baltiska länderna, har under förra året flyttat in i en ny fräsch och toppmodern anläggning i Brunna, Kungsängen. Anläggningen innebär framför allt att företaget nu har tillgång till en stor, ny och modern verkstad med kapacitet att utföra varje tänkbart jobb på deras kunders maskiner. JLG satsar nu långsiktigt på att utveckla och utvidga deras Service och Eftermarknadsverksamhet i hela Norden.

Arbetsuppgifter
Som Verkstadstekniker / mekaniker kommer du att jobba med service och reparationer av JLG´s maskiner, du kommer få att arbeta med mekanik och hydraulik, maskin-el samt viss programmering och felsökning, Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Arbetet är placerat i JLG´s toppmoderna, helt nybyggda verkstad i Kungsängen.  

Är det dig vi söker?
Vi söker dig som är driven och snabblärd samt har god kommunikationsförmåga. För att vara kvalificerad för tjänsten krävs att du har en utbildning inom mekanik/teknik samt kunskap och erfarenhet av mekaniskt underhåll och reparationer. 
Vi ser det som meriterande om du har:
Arbetat i liknade roll tidigare.
Liftkort & fallskydd
Traverskort
Truckkort
Heta-arbeten.
Körkort-B

Övrig information
Tjänsten är på heltid under vardagar och arbetstiden är mellan 7:30-16.
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin på tel: 073 523 08 90

På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail, så ansök till tjänsten via vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Dela detta jobb

Verkstadstekniker / mekaniker till JLG Sverige AB

Barona