teknikjobb.se

Verkstadsmontör till högtekonologiskt industribolag

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Verkstadsmontör till högtekonologiskt industribolag

Har du maskinvana och motiveras av att arbeta tekniskt med produktion bör du se hit! I rollen som verkstadsmontör hos vår kund kommer du arbeta inom koboltverksamheten och utmanas i det praktiska arbetet. Vill du bli en del av ett stort bolag i framkant gällande industribranchen där du får växa tillsammans med en företagskultur som genomsyras av mångflad? Detta kan vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

I rollen som verkstadsmontör kommer du arbeta med press och kapverktyg för provberedning. Kunden ser gärna att du är van vid industriverksamheter och trivs med lean-arbete. Du får en gedigen introduktion på 2-5 dagar beroende på erfarenhet så du är rustad för denna roll. I det praktiska arbetet krävs det att du kan strukturera arbetet och prioritera de arbetsuppgifter som ställs inför dig.

Kunden längtar efter en ny kollega som har möjlighet att komma in och stötta upp omgående! Rollen är under en kortare period, och kan även bli längre. Detta ger dig även möjlighet att komma in och skapa dig ett kontaktnät på både Academic Work såväl som Sandvik.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som verkstadsmontör kan en dag b.la. innefatta:

  • Kapning och slipning av provbitar
  • Gjutning i form *Slipning och polering

Vi söker dig som

  • Har viss erfarenhet av industriprocesser och är van att arbeta praktiskt och med händerna
  • Har en god datorvana
  • Kan hantera press och kapverktyg

Det anses meriterande om du utöver ovanstående också har erfarenhet av lean-arbete inom kontroll som t.ex. mikroskåp, ritningar och metallografi

Som person är du:

  • Noggran
  • Strukturerad
  • Självständig

Information om företaget

Kunden är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. De har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2018 omkring 42 000 anställda och en försäljning på cirka 100 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.

Ansök här

 

Dela detta jobb

Verkstadsmontör till högtekonologiskt industribolag

Academic Work