teknikjobb.se

RZ OLDA Innovation är en mekanisk verkstad som ligger i Mölnlycke strax utanför Göteborg. Sedan starten 1985 har OLDA skaffat sig lång erfarenhet av utveckling, konstruktion och tillverkning av specialverktyg och utrustning, främst för fordonsindustri och andra tillverkningsindustrier. Störst resurser har de inom skärande bearbetning.

Rollen
Till RZ OLDA Innovation söker vi nu en duktig Verkstadsmekaniker med Svetsning i grunden. Arbetsuppgifterna omfattas av den klassiska legotillverknigen i verkstad. Det som bl. a. förekommer är svets, fräs, kap, svarv och övrig montering. Vi lägger stor vikt vid förmågan att läsa ritningar när vi söker efter rätt person till rollen som Verkstadsmekaniker.

Tjänsten är en direkt anställning hos kund.

Tillträde: Omgående eller snarast

Din profil
Du som söker:
- har verkstadsutbildning eller liknande
- har goda kunskaper i ritningsläsning
- har jobbat i några år med liknande arbetsuppgifter

Du som person är självständig, driftig och har en känsla för materialen du jobbar med. Du är en problemlösare och har öga för detaljer. Personlig lämplighet kommer värderas högt vid tillsättningen av denna tjänst.

Bra att veta!
Ibland kan det förekomma arbeten ute hos kund. Det är därför bra om du som söker gärna träffar nya männsikor och kan kommunicera relevant information.

Intresserad?
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hanie Jadidi, 0708-58 55 10 på TEMP-TEAM Rekrytering & Personaluthyrning.

Logga

VERKSTADSMEKANIKER TILL RZ OLDA INNOVATION

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Dela detta jobb