teknikjobb.se

logga

Verkstadsarbetare 

Ansök nu

Verkstadsarbetare 

Om tjänsten

För vår kunds räkning några mil söder om Kristianstad söker vi nu en Verkstadsarbetare. En tjänst där den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer få jobba enskilt och i team med olika arbetsuppgifter och där finns gott om utrymme för utveckling i tjänsten.

Arbetsbeskrivning

Du kommer jobba med flera olika moment som kantpressning, kapning, svetsning, manuell fräsning och med tiden även lära dig CNC.

Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.

Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet av verkstadsarbete eller är väldigt praktisk av sig. Kanske du har fritidsintressen som kommer till nytta i detta jobbet?
Du får gärna ha goda erfarenheter av ritningsläsning och vara kvalitetsmedveten. Truckkort bör du också inneha samt god datorvana och erfarenhet från förbättringsarbete.

Tjänsten börjar som en inhyrning hos Montico med övertag av kunden på sikt.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Verkstadsarbetare 

Montico AB