teknikjobb.se

Brinner du för mekanik och spännande teknik? Cold Cut Systems Svenska AB är världsledare inom området skärsläckning - Cold Cut Cobra levereras idag till 45 länder och används i merparten av Sveriges brandförsvar! Till sitt kontor i Kungsbacka söker man just nu 2 st verkstads- och servicemekaniker!

Rollen
Som verkstads- och servicemekaniker kommer du att jobba både i produktionen men även med service och reparationer ute hos kunder i främst Sverige och Norge. 

Dina arbetsuppgifter kommer inkludera:
- Servicen utifrån en fastställd serviceintervall med diverse kontroll & åtgärdspunkter. Reparationer består av att åka ut till kund för att lösa mindre akuta problem som uppstår. 
- El, montagearbete samt ständiga förbättringar i verkstaden 

Resande kommer omfatta ca 1 i övernattning i veckan.

Du erbjuds
Här får du chansen att jobba i ett spännande bolag i stark utveckling. För rätt person finns stora möjligheter att vara delaktig i utvecklingsprojekt med mera.

Din profil
Du som söker har 
- Arbetslivserfarenhet som mekaniker, underhållstekniker eller liknande. Viktigt är att du har elektronikkunskap och kan läsa elscheman. 
- Utbildning inom El, mekanik eller fordon
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort är ett krav 

Meriterande:
• Kunskap inom hydraulik 
• C-körkort
För att trivas med tjänsten ser vi att du är en prestigelös lagspelare som även har förmågan av att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du kommer att arbeta med olika personkontakter, vilket kräver att du har en positiv attityd och ett bra servicetänk. Du har en hög arbetsmoral och tycker det är viktigt att leverera hög kvalitet.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet!

Intresserad?
Du söker tjänsten som verkstads- och servicemekaniker via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Eva Mellquist, 0708-58 23 86 på TEMP-TEAM Rekrytering & Personaluthyrning!

Logga

VERKSTADS- OCH SERVICEMEKANIKER TILL COLD CUT SYSTEM

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Dela detta jobb