teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Verksamhetsutvecklare till Samhällsbyggnadskontoret

Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare till Samhällsbyggnadskontoret

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Vi söker nu en lösningsorienterad verksamhetsutvecklare till Samhällsbyggnadskontoret. Du kommer att ansvara för utvecklingen av kontorets kvalitetsledningssystem. Arbetet utförs i nära samverkan med e-strateg och övriga avdelningar och förvaltningar. Samhällsbyggnadskontoret arbetar för att ligga i framkant när det gäller digitalisering och innovativt tänkande. Ett utvecklingsarbete är påbörjat inom kontoret och ska fortsätta förvaltas och utvecklas med fokus på invånare, samverkan, hela samhällsbyggnadsprocessen, automation och effektivitet. Du är direkt underställd förvaltningsdirektören och ingår i kontorets ledningsgrupp.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetsutvecklare arbetar du bland annat med att anpassa, utveckla och kvalitetssäkra metoder, arbetssätt och rutiner inom kontoret. Du arbetar även med processer/utredningar som sträcker sig över kommunkoncernen. Med en positiv utstrålning och hjälpsamhet är du stöd till cheferna genom att samordna och driva arbetet med verksamhetsutveckling enligt kommunens styr- och projektmodell.

Utmaningarna

Kommunen håller på att vidareutveckla det projektorienterade arbetssättet kopplat till samhällsbyggnad. Det inkluderar till exempel beredning, projektuppstart, kort- och långsiktig styrning och prioritering. Du kommer ha en mycket viktig roll i detta arbete, både kopplat till efterlevnad och kommande förbättringsarbete.

På flera håll i kommunen finns kapacitetsutmaningar, speciellt kopplat till VA.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning som anses lämplig eller annan relevant utbildning. Erfarenhet av arbete som verksamhetsutvecklare/utredare. Praktisk erfarenhet från processorienterad verksamhet är en fördel liksom erfarenhet av offentlig verksamhet.  Du är bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du har erfarenhet av att arbeta med planering på lång och kort sikt och av att följa upp verksamhet. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då tjänsten innebär hög grad av samverkan i olika former samt att innehållen i uppdragen kan variera. Som person är du utvecklingsorienterad och brinner för att digitalisera och sprida engagemang för utvecklingsarbetet. Du ska ha ett stort intresse för förändringsledning.

Om arbetsplatsen

På Samhällsbyggnadskontoret arbetar idag ca 95 engagerade medarbetare inom avdelningarna: bygglov, miljö- och hälsoskydd, geodata, plan och mark- och exploatering. Norrtälje är en expansiv kommun vilket innebär ett högt in- och utflöde av t ex byggrelaterade ärenden, bygglovsavdelningen hanterar ca 3 000 ärenden per år. Kommunen har idag dessutom ca 30 000 fastigheter som är beroende av enskilda VA-lösningar och det pågår en omfattande utbyggnad av det kommunala VA-nätet. Många spännande exploateringsprojekt pågår i kommunen. Med en sådan stor verksamhet är utvecklingsfrågorna högt prioriterade och vi arbetar systematisk med verksamhetsutveckling. Samhällsbyggnadskontoret jobbar med ständiga förbättringar med hjälp av ett avvikelse- och förbättringsförslagssystem. En förutsättning för att kunna arbeta effektivt, modernt och med invånarfokus är en digitaliserad miljö. I enlighet med Norrtälje kommuns värdegrund, Invånaren först, Allas lika värde och Höga förväntningar är vi lyhörda för möjligheter och lösningar som möter invånarens behov.   

Jag som rekryterar heter Anna Keskitalo och är samhällsbyggnadsdirektör, jag hoppas att du finner tjänsten intressant!

Om du tycker beskrivningen passar dig och dina önskemål om framtida roll inom samhällsbyggnad så hälsar jag och min ledningsgrupp dig varmt välkommen att skicka in en ansökan!  

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid

Tillträde datum enligt överrenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-07-06

Sista ansökningsdag:

2022-08-31

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Organisationsutvecklare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Facklig representant Ledarna

Carin Dahlqvist, carin.dahlqvist@norrtalje.se, 0709929788

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

Naturvetarna

Christin Persson, christin.persson@norrtalje.se, 073 962 33 64

E-strateg

Niclas Nygren, niclas.nygren@norrtalje.se, niclas.nygren@norrtalje.se

Samhällsbyggnadsdirektör

Anna Keskitalo, anna.keskitalo@norrtalje.se

 

Dela detta jobb

logga
Verksamhetsutvecklare till Samhällsbyggnadskontoret

Norrtälje kommun