teknikjobb.se

Verksamhetschef till Ocab i Väst

Företag Oleter Group AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-15

Ansök nu

Verksamhetschef till Ocab i Väst

Är du en person som motiveras av utmaningar och vill vara med på en tillväxtresa?
Hos oss på Ocab får du möjlighet att med din erfarenhet och din entreprenörsanda vara med och utforma framtidens sanerings– och avfuktningsföretag.

Om Ocab i Väst
Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Ocab ingår i Oleter Group, som tillsammans med systerbolagen NHS, MCM Relining, S-pipe och Planea erbjuder helhetslösningar inom skade-, industri- och fastighetsservice.

Ocab i Väst har 60 medarbetare och bedriver verksamhet i Göteborg, Borås och Uddevalla. Vår nuvarande VD ska nu axla en ny roll i regionen som Försäljningsansvarig varför vi nu söker en verksamhetschef till Ocab i Väst.

Arbetsbeskrivning
Ocab befinner sig i en tillväxtfas och som verksamhetschef leder du bolaget mot uppsatta mål. Du kommer att ha en central roll i företagets fortsatta utveckling med det övergripande ansvaret för bolaget. Utvecklingsarbetet drivs i nära samarbete med koncernens övriga Ocab-bolag och systerbolagen NHS och MCM i Region Väst.
I tjänsten ingår såväl budget– som resultatansvar, arbetsmiljöansvar och personalledning. I rollen som Verksamhetschef för bolaget rapporterar du bolagets finansiella resultat till koncernens VD.

Vem är du?
I första hand söker vi dig som har erfarenhet av branschen. Det viktigaste är att du har en vilja och förmåga att driva en högkvalitativ verksamhet som är i tillväxtfas och därmed ha som mål att leverera kvalitetssäkert. Du är trygg i ditt ledarskap, du är tydlig och prestigelös. Vidare är du van att hantera snabba puckar och är duktig på att skapa bra relationer. Du gillar att arbeta med strategiska frågor, har god förmåga att strukturera och prioritera samtidigt som du är pragmatisk när så behövs. Du är kommunikativ, har förmågan att bygga nätverk, skapa långsiktiga relationer och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Du ska identifiera dig med våra värderingar ”kvalitet, engagemang och hållbarhet” och motiveras en utvecklingsresa med fokus på digitalisering, hållbarhet och medarbetare.

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via nedan formulär.
Sista ansökningsdatum: 2021-06-15 vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Mer information om tjänsten
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kan komma att omfattas av en bakgrundskontroll.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ola Spetz via e-post: ola.spetz@ocab.se.

Dela detta jobb

Verksamhetschef till Ocab i Väst

Oleter Group AB