teknikjobb.se

Verksamhetschef NHS Norr

Företag Oleter Group AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-01

Ansök nu

Verksamhetschef NHS Norr

Hos oss på NHS får du möjlighet att med din erfarenhet och din entreprenörsanda vara med och utforma framtidens sug- och spolbilsföretag.

Om NHS 
NHS är ett rikstäckande sug och spolbilsföretag, som verkar inom industri och fastighetsbranschen. Vi anlitas både vid planerade och förebyggande åtgärder och vid akuta insatser. NHS är en del av Oleter Group, där även systerföretagen Ocab, MCM Relining, S-pipe och Planea ingår och som erbjuder helhetslösningar inom skade-, industri- och fastighetsservice.

NHS Norr bedriver verksamhet i Skellefteå, Luleå, Kiruna och Gällivare, vi är i tillväxt och vi nu söker en verksamhetschef till NHS Norr.

Arbetsbeskrivning
NHS söker nu en verksamhetschef för att leda och utveckla bolaget mot uppsatta mål. Utvecklingsarbetet drivs i nära samarbete med koncernens övriga NHS-bolag och systerbolagen Ocab, S-pipe, och Planea i Norr.
I tjänsten ingår såväl budget- som resultatansvar, arbetsmiljöansvar och personalledning. I rollen som Verksamhetschef för bolaget rapporterar du bolagets finansiella resultat till Regionansvarig samt Koncernen VD. 

Vem är du?
I första hand söker vi dig som har erfarenhet av branschen. Det viktigaste är att du har en vilja och förmåga att driva en högkvalitativ verksamhet som är i tillväxtfas och därmed ha som mål att leverera kvalitetssäkert. Du är trygg i ditt ledarskap, du är tydlig och prestigelös. Vidare är du van att hantera snabba puckar och är duktiga på att skapa bra relationer. Du gillar att arbeta med strategiska frågor, har god förmåga att strukturerar och prioritera samtidigt som du är pragmatisk när så behövs. Du är kommunikativ, har förmågan att bygga nätverk, skapa långsiktiga relationer och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska identifiera dig med våra värderingar ”kvalitet, engagemang och hållbarhet” och motiveras en utvecklingsresa med fokus på digitalisering, hållbarhet och medarbetare.

Är du intresserad? 
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via formulär.

Sista ansökningsdatum: 2021-07-31 vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placeringsort: Luleå 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Skär via e-post: stefan.skar@oletergroup.se

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

NHS erbjuder rikstäckande verksamhet och ett brett utbud av sug- och spoltjänster för underhåll och sanering för fastighet och industri. Vi har moderna fordon och utrustning för alla uppdrag inom högtrycksspolning, sanering, vakuumsugning och rörinspektion. Vi anlitas både vid planerade och förebyggande åtgärder och vid akuta insatser. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till bostadsrättföreningar och privatpersoner.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

Dela detta jobb

Verksamhetschef NHS Norr

Oleter Group AB