teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verkmästare till Kiruna

Företag Norrlands Bil
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Verkmästare till Kiruna

Vi söker nu en verkmästare till vår serviceavdelning i Kiruna. Har du ett tekniskt intresse och trivs med organisering och planeringDå kan detta vara ett spännande och utvecklande jobb för dig!  

Vi är en trygg och kollektivavtalsbunden arbetsgivare med framåtanda som ger goda utvecklingsmöjligheter. Du blir en del av vår kultur som präglas av att sätta kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Du kommer att bli en del av ett härligt gäng med stor gemenskap. 

Om tjänsten  

I rollen som verkmästare kommer du att leda och fördela arbetet för våra mekaniker och vara behjälplig i deras arbete samt vara ansiktet utåt för våra kunder. I rollen kommer du att jobba i tätt samarbete med verkstadschef, mekaniker, reservdelspersonal samt kundmottagare. I arbetet ingår administrativa arbetsuppgifter. Du kommer utöver ditt arbete som verkmästare även själv arbeta som mekaniker då behovet uppstår. Som verkmästare är du en mycket viktig länk i kedjan för att skapa smidiga flöden och en utomordentligt bra kundupplevelse genom att samordna den interna arbetsgången. 

Vem är du?  

För att passa i rollen som verkmästare har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har stor ansvarskänsla och arbetsmoral, alltid med kunden i fokus. Du har ett sinne för ordning och reda och klarar av att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och prioriterar dem i rätt ordning. Du är noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta och förmågan att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt.  

Ansökan 

För frågor gällande tjänsten kontakta verkstadschef Veronica Nilsson på tel.nr: 0980-66797 

Skicka CV och ett personligt brev där du beskriver varför du skulle passa som verkmästare hos oss, till rekrytering@norrlandsbil.se. Märk mejlet med ”Verkmästare Personbilar Kiruna”. 

Sista ansökningsdag är 5/6. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Om oss 

Norrlands Bil koncernen har ca 340 medarbetare fördelade på sju norrländska orter från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbil, tunga fordon, fastighet/administration samt finans. Läs mer om oss härwww.norrlandsbil.se 

Dela detta jobb

Verkmästare till Kiruna

Norrlands Bil