teknikjobb.se

logga

Veolia i Skövde söker erfaren elektriker

Ort
Utgår

2021-06-28

Ansök nu

Veolia i Skövde söker erfaren elektriker

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Veolia har fått förtroendet att sköta drift- och underhållsuppdraget på Volvo i Skövde och behöver, med hjälp av Premier, stärka upp sitt team med en elektriker.

Detta innebär att du blir anställd hos Premier och blir uthyrd som konsult till Veolia. Vill du läsa mer om Veolia kan du gå in på www.veolia.se
Veolia är verksamhet inom områdena brand, el, högspänning, snickeri, mekanik, VVS, fastighetsteknik, sanering, process och vatten.

Som elektriker arbetar du i nära relation till dina kollegor samt kunden. Arbetet är fritt och innefattar bland annat felsökning, förebyggande underhåll, rapportering av förbättringsåtgärder, nyinstallation samt mindre byggprojekt.

Kvalifikationer
Vi söker dig med el-certifikat och minst några års erfarenhet som elektriker. Du har god förmåga i att uttrycka dig i tal och skrift samt att du har god datorvana.

Vi ser det som meriterande om du har jobbat som elektriker på industri samt innehar liftkort, truckkort och fallskyddutbildning. Vidare är det meriterade med kunskaper inom fastighetsservice.

Då den ena dagen sällan är den andra lik ser vi att du drivs av utmaningar och är en kreativ problemlösare. Du är bra på att upprätthålla god kontakt med kunder och sträcker gärna ut en hjälpande hand till dina kollegor. Vi värdesätter prestigelöshet och flexibilitet. Du vill arbeta i ett företag med stor entreprenörsanda och energi.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsultchef Jennifer Andersson på mail jennifer.andersson@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav
B-körkort

Kontaktperson(er)
Jennifer Andersson
jennifer.andersson@premier.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Dela detta jobb

logga
Veolia i Skövde söker erfaren elektriker

Premier Service AB