teknikjobb.se

Ventilationstekniker till Kiruna Underjordsgruva

Företag LKAB
Ort
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Ventilationstekniker till Kiruna Underjordsgruva

Om företaget / verksamheten

Norra Gruva Infrastruktur (NGM) levererar infrastruktur och media till hela Kiruna Underjordsgruva. Sektionen utgörs av flertalet arbetsplatser som arbetar i ett nära samarbete och kompletterar varandra med olika yrkesgrupper och kompetenser. Genom kontinuerligt underhåll och specialistuppdrag arbetar vår sektion på ett nytänkande och hållbart sätt för att möjliggöra gruvans nuvarande och framtida produktion.

Om tjänsten

Ventilationsgruppen har hand om all styrning av ventilationen i gruvan vilket omfattar primärventilation, sekundärventilation, anläggningsventilation och komfortventilation. Arbetet sträcker sig från primärfläktarna ovan jord till fläktarna ute i gruvan.

Ventilationsteknikerns roll är att säkerställa drift, underhåll och systemutveckling inom ventilationsområdet. Teknikerna driver själv, eller tillsammans med andra, projekt och uppdrag för att förbättra och utveckla funktioner i vårt ventilationssystem och i våra utrustningar. Vår grupp är väldigt lösningsorienterad och främjar nytänkande på arbetsplatsen.

Som ventilationstekniker ingår du i en arbetsgrupp om fem personer varav tre är skiftgående. Vi jobbar nära andra avdelningar både inom NGM och över hela gruvan.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är en problemlösare som tycker om att jobba både självständigt och i grupp. Kunskaper inom styrsystemen 800Xa samt Siemens Desigo är meriterande.
Du har El-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande samt B-körkort.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Övrig information

Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Skiftgång: Dagtid

Välkommen in med CV och personligt brev senast 2021-01-24. För mer information om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Stina Klemo 0980-719 83.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Fackliga kontakter:
Kiruna/Svappavaara
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Björn Åström, 0980-729 03
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Dela detta jobb

Ventilationstekniker till Kiruna Underjordsgruva

LKAB