teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

KAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

SME Media, ansvarar för drift och underhåll av ventilationsanläggningar ovan jord. Arbetsområdet sträcker sig över hela LKAB:s industriområde. Vi är en liten och ambitiös arbetsplats med väldigt stark team-anda.

Vi söker en ambitiös Ventilationstekniker till sektion SME Media, Malmberget.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är skötsel och övervakning av de anläggningar som sektionen förvaltar. Utöver detta ingår service, underhåll, reparationer, filterbyten och felsökningar. Ansvarsområdet kommer främst att omfatta ventilationsanläggningar ovan jord.

Kontakter med interna och externa leverantörer/kunder utgör ett viktigt inslag i arbetet. Samarbete med olika yrkesgrupper förekommer under samma ansvar.

Skiftform: Dagtid ovanjord
Anställningsform: Vikariat 6 månader.

Dina kvalifikationer

Du är ansvarsfull, drivande och engagerad. Du har förmågan att samarbeta och att ta kontakt med nya människor. Du kan arbeta både självständigt som i grupp.
För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna.

Erfarenhet av el, VVS, mekaniskt arbete och underhåll likväl som allmän process- och anläggningskännedom, är meriterande.


Du ska ha fullständig gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot el, mekanik, industri eller VVS.
Meriterande är även erfarenhet av aktuella styrsystem: ABB 800xA och Desigo.
Du ska även ha B-körkort.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Tommy Rytiniemi tel: 0970-76477

Ventilationstekniker

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

Dela detta jobb