teknikjobb.se

VENTILATIONSTEKNIKER

Ort
Utgår

2019-03-30

Ansök nu

VENTILATIONSTEKNIKER

VENTILATIONSTEKNIKER

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi saneringstekniker till vårt kontor i Borlänge.

Dina arbetsuppgifter hos oss kommer att vara:
• OVK-besiktningar, ventilationsrengöring, brandtätning och sotning.
• Mindre reparationer och monteringar.
• Offertförfrågningar 

Utbildning/Erfarenhet

Du som person
Vi söker dig som har ansvarskänsla, är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. Oavsett roll på företaget så möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. 

Vi erbjuder dig 
Hos oss möter du arbeten som ställer olika krav på dig som saneringstekniker i olika arbetsmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer här vara städ, sanering & fastighetsskötsel. Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. 

Anställning : Visstidsanställning
Arbetstider : 07.00-16.00

Krav 
B-körkort 
Svenska i tal och skrift 

Meriterande 
-RSVR eller annan teknisk ventilationsutbildning.
-Injusteringsutbildning

Kontaktperson

Roger Svensson

Filialchef

Mob  0767 - 91 19 30
roger.svensson@relita.se

Ansökan

Sista ansökningsdag 2019-03-30. 
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

VENTILATIONSTEKNIKER

Relita Industri & Skadeservice AB