teknikjobb.se

Ventilationsmontör till miljöteknikföretag

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-06-28

Ansök nu

Ventilationsmontör till miljöteknikföretag

Är du praktiskt lagd och vill arbeta i en kommunikativ och social roll? Hos vår kund stannar personalen länge, det är högt i tak och ett mycket gott arbetsklimat. Det kommer att ges gott om tid för varje uppdrag och i rollen kommer du få ha mycket kundkontakt för att eftersträva långsiktiga kundrelationer. Trivs du med arbetsuppgifter som att dra ventilationskanaler, borra hål i väggar och installera fläktar och bygga kanalsystem på vindar och på tak så kommer du trivas här! Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten
Academic Work söker en ventilationsmontör till vår kund som är ett miljöteknikföretag som arbetar med inomhusluft. Det är många hus i Sverige som lider av radonbesvär och dålig ventilation, vilket vår kund jobbar med att åtgärda.

Tjänsten passar dig som gillar att påverka ditt eget arbete såsom planering och projektledning vilket gör att du kan styra dina arbetsdagar. Vidare ser du långsiktigt på tjänsten och vill gärna utvecklas framåt hos vår kund. Möjliga utvecklingsvägar är att på sikt gå vidare till rollen som besiktningsman, projektledare eller konsult. Du kan även ges möjligheten att arbeta med arbetsledning.

Du erbjuds

 • En bra introduktion där du under första månaden kommer att få gå bredvid en kollega och andra månaden börja arbeta mer självständigt, detta för att lära dig arbetet på bästa sätt. Här finns även goda utvecklingsmöjligheter över tid.

 • Ett av bolagets kärnvärden är punktlighet och tydlighet samt att de vill göra avtryck hos kunder, för varje uppdrag ges därför bra förutsättningar och god tid för att alla arbetsuppgifter ska hinna bli klara i tid.

 • En tjänst där du kommer ha mycket kundkontakt och det är därmed viktigt att tycka om detta för att trivas och kunna göra ett bra jobb.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig löpande. På sikt kan du erbjudas anställning direkt hos företaget, förutsatt att samtliga parter är nöjda.

Arbetsuppgifter
Som Ventilationsmontör kommer du arbeta med radon och ventilation, främst mot privatkunder. Varje uppdrag sträcker sig från en till fyra dagar och du kommer arbeta i en grupp tillsammans med bland annat en projektledare, håltagare, elektriker samt en eller två montörer. Under en vanlig dag börjar arbetet med att man åker och hämtar material och sedan tar sig till arbetsplatsen. På plats möter projektledaren upp de involverade och går igenom arbetsdagen tillsammans med kunden. Uppdragen är oftast i Stockholmsområdet, men det kan även förekomma uppdrag i Västerås och Uppsala.

Du kommer till exempel att:

 • Dra ventilationskanaler

 • Borra hål i väggar och installera fläktar

 • Bygga kanalsystem på vindar och på tak

Vi söker dig som

 • Har B-körkort

 • Har ett praktiskt handlag

 • Har goda kunskaper i svenska då du kommer att kommunicera mycket på svenska

 • Trivs lika bra i rollen som montör som att ha kundkontakt

Det är mycket meriterande om du:

 • Har arbetat med hantverk och snickeri, gärna ventilation

 • Har en gymnasieutbildning eller eftergymnasialutbildning inom relevant område

Som person är du

 • Social och kommunikativ, detta är viktigt då du kommer att ha mycket dialog med kunder och sträva efter långsiktiga kundrelationer

 • Ansvarstagande och lägger stor heder i att utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt med hög kvalitet

 • Noggrann, och har ett sinne för detaljer

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Kontoret ligger i Sollentuna, men du utgår hemifråm (bil och verktyg finns att tillgå hos vår kund)

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Ventilationsmontör till miljöteknikföretag

Academic Work