teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ventilationsingenjör till byggunderhållsavdelningen – Forsmarks Kraftgrupp

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Ventilationsingenjör till byggunderhållsavdelningen – Forsmarks Kraftgrupp


Är du en driven och nyfiken ventilationsingenjör/systemingenjör? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

 Nu har du möjlighet att göra det hos Forsmarks Kraftgrupp AB. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

 Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Nu söker vi en ventilationsingenjör till byggunderhållsavdelningen på Forsmarks Kraftgrupp.
 
Om jobbet
Avdelning Byggunderhåll och gruppen Anläggning” ansvarar för byggnadsunderhållet av samtliga byggnader vid Forsmarks kärnkraftverk. Detta innefattar allt från baracker till reaktorinneslutning, ingen dag behöver vara den andra lik. Du kommer att arbeta tillsammans med en engagerad och ambitiös grupp på 8 personer som alltid har god kvalité och leverans i fokus. Gruppen består av arbetsledare och ingenjörer som samverkar för att underhålla Forsmarks byggnader, ventilation och VS. Gruppens långa erfarenhet behöver nu kompletteras med nytt driv och kompetens – Vi hoppas att du vill komma och bli en del av vårt team.

 
Dina arbetsuppgifter

 • Ta fram kontroll-, inspektions- och besiktningsprogram och delta vid genomförande
 • Ta fram och uppdatera statusrapporter och bistå vid systemhälsobedömningar
 • Skapa budgetunderlag för kommande års underhållsåtgärder samt ta fram investeringsbeslut
 • Delta som underhållsrepresentant i förnyelse eller andra aktiviteter inom området
 • Agera aktivitetsansvarig i olika underhållsprojekt (projektledning) kan bli aktuellt
 • Dokumentera underhållsåtgärder


Om dig

 • Du känner dig trygg med och har goda erfarenhet av ventilationsunderhåll
 • Utbildning som ventilationsingenjör eller annan utbildning inom relevant område
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • God administrativ förmåga
 • Meriterande med kunskaper inom SAP
 • Erfarenhet som drifttekniker eller fastighetsförvaltare är meriterande


För att lyckas i rollen är du självgående och strukturerad samt har lätt för att knyta nya kontakter och skapa förtroende. Du är uthållig i projekt och van att samarbeta med andra samt är en tydlig kommunikatör. Du har ett problemlösande förhållningsätt och ser möjligheter istället för hinder inför de utmaningar som ventilations/systemingenjören kan ställas inför i arbetet.

Om oss
Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.
 
På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten. Vi som arbetar här bor till stor del i närliggande kommuner, med pendlingsavstånd till Östhammar, Gävle och Uppsala.
 
Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.

Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark
 
Övrig information
Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Philip Yngve tfn 070 274 28 34

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Summer Lovlinger tfn 070 194 56 64
 
Våra fackliga representanter är: Akademikerna – Anders Karlsson, Ledarna – Jörgen von Ubisch, SEKO – Henrik Persson, Unionen – Jenny Tjärnström.
Samtliga nås på telefon 0173-81 000.
 
Placeringsort: Forsmark
 
Välkommen med din ansökan senast den 28 augusti, 2022.
Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte – sök redan i dag!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. #LI-SE

 

 

Dela detta jobb

Ventilationsingenjör till byggunderhållsavdelningen – Forsmarks Kraftgrupp

Vattenfall AB