teknikjobb.se

VD – Innovativt svenskt pionjärföretag

Ort
Utgår

2019-11-21

Ansök nu

VD – Innovativt svenskt pionjärföretag

Vi som jobbar på Marinkraft har gedigen erfarenhet från branschen och vet vad olika marina tjänster innebär. Därför är vi bäst på att matcha rätt kandidater till rätt tjänster! Vill du pröva olika typer av marina tjänster eller söker en nystart inom det marina och vill lära känna branschen så är detta rätt för dig. Olika typer av tjänster och uppdrag inom vårt område leder ofta till fast anställning och en vidare karriär inom det marina.

Sista ansökningsdag: 2019-11-21Plats: StockholmJobbkategori: Organisation & ledningFöretag: Marinkraft

På uppdrag av ett Sverigebaserat industriföretag, som använder sin kompetens och erfarenhet inom avancerad trådlös teknologi, automatisering och industridesign för att utveckla, producera och sälja innovativa automationslösningar, söker vi nu en verkställande direktör. Företagets system säljs till olika transportlösningar till sjöss, på land, i luften och på järnväg. Huvudkontor ligger i Stockholms innerstad.

Vill du vara med på en resa med ett spännande innovativt svenskt pionjär-företag? Har du marinrelaterad erfarenhet av sälj- och marknadsföring av B2B, ekonomi, personalansvar samt företagsutveckling på en internationell arena?

Ansök med ett CV och ett personligt brev där du ger oss argumenten varför du passar för denna utmanande tjänst.

Du skall ha insikt och intresse av sjöfart och marinsektoren och logistik, Du skall ha examen från högskola eller liknande. Din bakgrund skall innehålla flera års erfarenhet och kompetens av:

  • Arbeta tätt med styrelse och industriella rådgivare med företagsutveckling/expansionsstrategier
  • Implementering av internationella sälj- och marknadsföringsstrategier
  • Etablera internationella nätverk med kunder, partnerbolag och distributörer.
  • Automationslösningar
  • Trådlösa nätverk
  • Personalansvar
  • Projektledning
  • Distributörer
  • Elektronik
  • Mekanik

Som person är du driven, engagerad, intresserad, organiserad samt prestigelös. Det är högt i tak med korta beslutsvägar och stor frihet under ansvar.

Det är i den här tjänsten ett krav, att du obehindrat behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift. Asiatiska språk är ett plus. Din familjesituation måste tillåta att du kan resa i tjänsten internationellt.

Uppdragen är initialt uthyrning i 6 månader med målbild tillsvidareanställning på heltid. Urval sker löpande.

Välkommen in med ansökan så snart som möjligt och finns du redan i vårt kandidatregister, som innehåller 1000-tals kandidater, så meddela oss att du vill vara med i denna process, men skicka ett uppdaterat personligt brev där du ger oss argumenten varför du passar för just denna tjänst.

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - specialiserad på maritima proffs!
Gå in på www.marinkraft.se och sök tjänsten idag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Curt Svinge på mobil: 070-5322116.

Ansvarig rekryterare

Curt Svinge

curt.svinge@marinkraft.se

Dela detta jobb

VD – Innovativt svenskt pionjärföretag

Marinkraft Bemanning Sverige AB