teknikjobb.se

VB Energi söker en Driftmaskinist Vattenkraft

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

VB Energi söker en Driftmaskinist Vattenkraft

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. Vi accelererar vår digitala transformation och erbjuder nya produkter och tjänster till våra kunder. I rollen som driftmaskinist får du utföra drift och underhåll inom elkraftproduktion, men även arbeta med fastighetsunderhåll, fordon och laddinfrastruktur. Du ingår i avdelningen Entreprenad tillsammans med 5 kunniga kollegor och rapporterar till avdelningschefen. Du delar våra principer om att vara Aktiv, Positiv, Öppen och sätter alltid Säkerheten främst.

 

Du kommer att ansvara för:

• Drift- och underhåll av elproduktionsanläggningar, dammanläggningar och vattenvägar

• Vattenreglering och produktionsplanering

• Fordon, Laddinfrastruktur och fastighetsskötsel

• Beredskapstjänst kan ingå

 

Vi söker dig som har:

• Gymnasial utbildning inom eltekniskt område

• Flerårig erfarenhet av drift- och underhåll i industrianläggningar.

• Vana vid att arbeta i digitala system

• Förmåga att individuellt driva arbetet framåt, men även samarbeta i olika grupper

• Körkort B

• God svenska och engelska i tal och skrift

 

Vi erbjuder

En roll på ett företag där du får möjlighet att se helheten och utvecklas inom flera kompetensområden. Hos oss får du en vardag med stor variation, huvuddelen av dit arbete bedriver du självständigt ute vid anläggningarna, men du har alltid stöd av dina kollegor. Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

 

Placeringsort: Ludvika i Dalarnas län, Sverige

Sista ansökningsdag: är den 27 oktober 2019

 

Har du frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Mattias Holmström, mattias.holmstrom@vbenergi.se

 

Fackliga representanter är Lars Wahlsten Unionen, Per-Erik Falk Ledarna och Mikael Boström SI och Pertti Palonto SEKO. Du når dem genom växeln på 0240-876 00.

 

 Vi är övertygade om att strävan efter mångfald och integration bidrar till att bygga ett mer attraktivt, effektivt, kundcentrerat och lönsamt företag. Därför välkomnar vi ansökningar från alla individer oavsett ålder, religiös tro, könsidentitet och uttryck, sexuell identitet, funktionshinder och etnisk bakgrund. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhetsmedvetande och genomför slumpvisa alkohol- och drogtester. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med nya dataskyddslagen, för mer information gå in på www.vbenergi.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

VB Energi söker en Driftmaskinist Vattenkraft

Vattenfall AB