teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Vattentekniker / Servicetekniker till Waterman

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Vattentekniker / Servicetekniker till Waterman

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Waterman.

Om företaget

Waterman är ett svenskt företag med 35 års erfarenhet. Sedan 1987 utvecklar, tillverkar och underhåller verksamheten produkter och anläggningar för vattenbehandling avsedda för filtrering, avsaltning och desinficering. Företaget har sitt säte i Stockholm med Stockholms skärgård precis runt hörnet, vilket har haft ett starkt inflytande på deras utveckling på marknaden. Vattenrening, avsaltning och produktion av dricksvatten från bräckt vatten har alltid varit deras specialitet.

Idag tillhandahåller deras anläggningar vatten till hundratals svenska hem, från Malmö till Umeå. Waterman har långvarigt samarbete med flera utländska tillverkare och importerar särskilt utvalda produkter men de producerar fortfarande avsaltningsanläggningar (RO) och UV-anläggningar i Sverige. Hos Waterman erbjuds du goda förmåner, varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker inom vattenbehandling få du stora möjligheter att utvecklas och får chansen att arbeta på en arbetsplats som har en välkomnande företagskultur. Som servicetekniker arbetar du med att bygga upp nya vattenreningsanläggningar. Du åker ut till kunder som behöver service av olika slag kopplat till vatten och vattenrening. Ditt primära ansvar är att göra servicearbeten som är inplanerade men det förekommer även mer akuta behov av reparationer. Du kommer även delta på större installatörsjobb där du med tiden får möjlighet att inta en mer ansvarstagande roll.

• Bygga upp nya vattenreningsanläggningar
• Servicearbeten av olika slag
• Installatörsjobb

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Meriterande med utbildning inom vattenteknik. Alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet förslagsvis som VVS-montör eller tekniker
• God system- och datorvana
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska, tal och skrift

För att lyckas i rollen är du händig, prestigelös och villig att lära dig. Du är uppmärksam och tillmötesgående med ett stort intresse för att hjälpa andra. Du sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Därtill ser du inga problem med att stötta dina kollegor på olika områden och anstränger dig för att leverera lösningar som underlättar för andra. Du är självgående och förväntas ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. En stor del läggs på din personlighet. Är du driven och händig med en positiv inställning och vilja att lära dig så kommer du att lyckas i rollen.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, vattentekniker, VVS-montör, installatör, rörmokare, vattenbehandling, avsaltning, vattenrening, Stockholm, heltid

Dela detta jobb

logo
Vattentekniker / Servicetekniker till Waterman

Bravura