teknikjobb.se

Vattenfall söker Account Manager – Stockholm

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-02

Ansök nu

Vattenfall söker Account Manager – Stockholm

Vill du vara med och stärka vår säljorganisation, med kund- och affärsansvar för Vattenfalls stora företagskunder?

Vattenfall Business Sales Nordic söker en Account Manager med ansvar för nykundsbearbetning och förvaltning av större fastighetskunder, i huvudsak inom området elhandel med tillhörande tjänster och energilösningar. Kundsegmentet Property & Infrastructure Clients omfattar kunder inom bygg, fastigheter, handel, infrastruktur och offentlig sektor, och är ett av Vattenfalls viktigaste tillväxtområden.

 

Som Account Manager hos Business Sales Nordic ansvarar du för
Vattenfalls stora företagskunder med kund- och affärsansvar. Du kommer att ha övergripande ansvar för nykundsbearbetning och förvaltning av alla affärer som genomförs med de företagskunder som du ansvarar för. För större företagskunder bildar du ett kundteam som du leder, motiverar och stöttar fram till goda affärer. Rollen ger dig stora möjligheter att använda din kreativitet för att finna affärslösningar med kundnytta och lönsamhet för såväl Vattenfall som våra företagskunder.

Vi erbjuder dig ett roligt och givande jobb i en växande enhet. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka inom olika områden av försäljning och affärsutveckling.

Som Account Manager Business Sales behöver du följande kvalifikationer
Vi söker dig som är resultatinriktad, kan och vill göra affärer, och som tycker om att bygga långsiktiga affärsrelationer.

Som person är det viktigt att du
• har förmåga att bygga nya och utveckla befintliga relationer
• tänker kreativt
• är affärsmässig och strukturerad
• är lyhörd gentemot kunden och det egna teamet
• drivs av att arbeta mål- och resultatinriktat
• är flexibel och lösningsorienterad.
• är en problemlösare med ett kontinuerligt driv att utveckla och förbättra.

Vi tror att du har en förståelse för och har arbetat inom energimarknaden och/eller fastighetsbranschen, gärna med elhandel i någon form. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning i allmänhet, samt med nykundsbearbetning och elhandelsmarknaden i synnerhet. Vi ser gärna att du har en akademisk examen men rätt personlighet är dock avgörande för denna tjänst. Du kan svenska flytande och måste kunna kommunicera på engelska både muntligt och skriftligt.

Placeringsort är Solna.

Vad erbjuder vi mer
Du kommer att arbeta på vårt kontor i Arenastaden Solna bredvid den nya Mall of Scandinavia, bara 8 minuter från centralstationen. Alla anställda erbjuds en gratis företagshälsovård och rabatter på hälso- och välbefinnande aktiviteter. Som anställd i Vattenfall är det lätt att träna tack vare vår egen idrottshall, gym och idrottsföreningar.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via länken längre ner på sidan senast den 6 januari 2020. Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan!

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jens Bäcker, försäljningschef, +46 722 31 78 83. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Daniel Ruja, +46 70 372 76 91.

Fackliga representanter, att kontaktas via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.
Per Svensson (Akademikerna), Kenneth Lindkvist (Unionen), Christian Eriksson (Ledarna), Ronny Ekwall (SEKO).

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vattenfall Sales Nordic lyser upp företag runt om i Norden. Vi hjälper våra 1,3 miljoner kunder till smartare energilösningar genom att fånga upp deras behov; ambitionen är att de ska uppleva att Vattenfall är det rätta energibolaget för dem. Vattenfall Sales Nordic är en nordisk organisation där våra medarbetare arbetar i en dynamisk och kundnära miljö. Våra medarbetare är vår styrka, därför erbjuder vi spännande arbetsuppgifter och bra förmåner.

 

Dela detta jobb

Vattenfall söker Account Manager – Stockholm

Vattenfall AB