teknikjobb.se

Vattenfall i Luleå söker nu en mätvärdesoperatör!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-13

Ansök nu

Vattenfall i Luleå söker nu en mätvärdesoperatör!

Har du en analytisk förmåga och är intresserad av teknik och hantering av datamaterial? Vår kund Vattenfall söker nu en junior mätvärdesoperatör till Luleå. Du kommer bland annat bevaka och felsöka insamling av mätdata för timavräknade kunder. Låter denna tjänst som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker en mätvärdesoperatör till Vattenfall Eldistribution i Luleå. Som mätvärdesoperatör kommer du att arbeta med insamling, hantering, kvalitetssäkring och rapportering av mätvärden och elmarknadsmeddelanden. Utöver dessa uppgifter ingår det även hantering av leverantörsbyten och avräkningsfrågor gällande mätdata med syftet att säkerställa att bolaget har en effektiv mätvärdeshantering som ska leva upp till de krav och regler för elmarknadens aktörer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vattenfall. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå under juni, juli och hela augusti.

Vi söker dig som

 • Minst har en gymnasial utbildning

 • Gärna har erfarenhet av arbete med mätvärden och avräkning

 • Har en god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska

 • Har en god vana av IT-system

Det är meriterande om du har erfarenhet av

 • Mätvärdeshantering

 • Elnätsverksamhet

 • Energibranschen

 • Elteknik

Som person har du en analytisk förmåga som kan ta in och bearbeta material. Du är duktig på att samarbeta med andra människor, och är flexibel och kan anpassa dig beroende på situation som råder. Samtidigt som du kan arbeta i grupp kan du också arbeta självständigt och ta ansvar över ditt eget arbete. Vidare bör du vara målinriktad och leverera den kvalité som arbetsuppgiften kräver.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: 1/6 2021

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Luleå

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Vattenfall har verksamhet inom alla delar av energivärdekedjan: från inköp till försäljning. All verksamhet bedrivs i syfte att åstadkomma en marknadsmässig avkastning samtidigt som dem ska vara ett av de bolag som leder utvecklingen mot en miljömässig energiproduktion. Vattenfall är ett världsledande företag som erbjuder en stor möjlighet till att vidare utveckla varje individs yrkeskarriär.

Dela detta jobb

Vattenfall i Luleå söker nu en mätvärdesoperatör!

Academic Work