teknikjobb.se

Varuhusmedarbetare, deltid

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

Varuhusmedarbetare, deltid

Jula Sverige har idag 60 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu varuhusmedarbetare på deltid till Julas varuhus i Löddeköpinge
 

Det här gör man som Varuhusmedarbetare

Som Varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att finnas till för kunden genom att hjälpa dem med råd och lösningar inom vårt produktsortiment. I ditt arbete ingår även kassaarbete, att hantera reklamationer, ombyggnation av varuhuset inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfylld med varor och att varorna exponeras tydligt för kunden.
 

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

- Är nyfiken, utåtriktad och tycker om försäljning

- Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor

- Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag

- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker

- Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt

- Har erfarenhet från detalj- och/eller dagligvaruhandeln

- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment
 

Det här är dina möjligheter

Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!
 

Bra att veta

Placering Löddeköpinge. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med en provanställning på sex månader. Som varuhusmedarbetare arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Jula strävar efter att vara en jämställd arbetsplats med dynamiska grupper.
 

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt! Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista dag för att ansöka om tjänsten är 26 september. Frågor om tjänsten besvaras av Varuhuschef Lena Sander via lena.sander@jula.se  

Skicka in din ansökan genom att klicka på knappen "skicka in ansökan" ovan.

Dela detta jobb

Varuhusmedarbetare, deltid

Jula AB