teknikjobb.se

 

 

Vi söker dig som är serviceinriktad och självgående med några års erfarenhet. Vi vill att du har B-körkort, är öppen, flexibel, social och tar ansvar för ditt arbete samt hanterar svenska flytande i skrift och tal. Det är ett plus om du har kylbehörighet men ej ett krav. Vi jobbar med service och reparationer av värmepumpar för i första hand villor och lägenheter, mestadels med IVT’s produkter. Mycket av vårt arbetsflöde sker digitalt med ordrar m.m. så datorvana är ett plus.  Det kan även bli aktuellt med jourtjänst. Vi genomför utbildningar på nya produkter för att hålla oss uppdaterade på värmepumpsmarknaden. Då vi är ett relativt litet företag är det väldigt viktigt att du passar in i gruppen.

Företagsinformation
Göteborgs El & Rörjour startade sin verksamhet med eljour 1988. Vi märkte ganska tidigt att våra kunder efterfrågade mer tjänster så 1992 utökade vi verksamheten med rörjour och har sedan dess varit tillgängliga för våra kunder dygnet runt, året runt, med både el & rörjour.

Sedan starten har vi haft ett samarbete med SOS Alarm som svarar i telefon åt oss efter kontorstid.

En del av vår verksamhet är värmepumpar och andra värmeprodukter. Vi har sedan start arbetat med elpannor, värmepumpar m.m. När det gäller värmepumpar så är det i första hand IVT:s produkter vi jobbar med.

Idag är vi ett företag med tio anställda och vill expandera. Vi utför de flesta jobb men är inriktade på mindre servicejobb och akuta jobb. Så arbetet är väldigt varierande. 

Har du frågor kring tjänsten, kontakta oss på 031-500120. Vi intervjuar löpande.

Värmepumpstekniker

Ort
Utgår

2019-09-23

Ansök nu

Dela detta jobb