teknikjobb.se

Logotyp för AxÖ Consulting

BLH Nobel

Vill du arbeta över landsgränser på ett världsledande företag? Föredrar du att vara anställd inom en kunskapsrik och medarbetarfokuserad organisation?

BLH Nobel Karlskoga söker nu, med hjälp av AxÖ Consulting, en ambitiös och affärsmässig elektronikkonstruktör för anställning omgående.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som anställd hos BLH Nobel får du arbeta inom en global koncern i vilken du ges möjlighet att bygga relationer med utvecklare inom andra koncernbolag och med produktionsbolag inom och utom Sverige och koncernen. I rollen som elektronikkonstruktör kommer du bland annat att:

  • Arbeta tillsammans med säljare, säljbolag och systemavdelning för att utveckla rätt produkt och säkerställa rätt teknisk utformning.
  • Ansvara för kontakter med olika tekniska institut inom och utom Sverige för verifiering och certifiering av produkter.
  • Ansvara för specifikation av nya produkter, utveckling av digital och analog elektronik, verifiering, dokumentation och utbildning.
  • Utveckla och underhålla olika typer av instrument som används med företagets lastceller. Instrument och lastceller används inom alla typer av branscher t.ex. offshore, fordon, processindustri, gruvor, stålindustri etc.
  • Delta i mässbesök och kurser för vidareutbildning samt leverantörsbesök.
  • Arbeta med en utvecklingsgrupp i Karlskoga samt med olika underleverantörer och konsultbolag.

I tjänsten kan besök förekomma hos institut vid provning och certifiering samt vid fältprov hos kund.

Vi ser att du som söker tjänsten är strukturerad, ansvarstagande, social samt engagerad i verksamheten som helhet. Vidare tror vi att du innehar en god samarbets- och initiativförmåga för att underlätta bolagets samtliga processer. Som person är du alltid uthållig i ditt arbete vilket har bidragit till att du har lätt för att skapa långsiktiga relationer.

På BLH Nobel i Karlskoga tror man på ett individanpassat ledarskap och det är med hjälp av detta ledarskap som medarbetarna utvecklas att nå sin fulla potential. I rollen som elektronikkonstruktör kommer du att arbeta med trevliga kunder, engagerade kollegor och spännande produkter i ett väletablerat och framåtsträvande företag.

Kvalifikationskrav

För att söka tjänsten ser vi att du har en civilingenjörsexamen inom elektronik. Alternativt har du en högskoleexamen samt flera års arbetslivserfarenhet. Vidare uttrycker du dig väl på både svenska och engelska samt innehar ett B-körkort. Kunskaper inom programmering är meriterande men inget krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget

BLH Nobel är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, olje- och pappersindustrin.

Vill du veta mer om BLH Nobel? Besök www.blhnobel.com

Om Karlskoga

Med sina 30 000 invånare har Karlskoga ett naturskönt läge vid insjön Möckeln. Som bosatt i staden har du nära till butiker, grönområden, fritidsaktiviteter och sjöar oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Att ta tåget eller bilen till mötet i Stockholm tar två timmar och Örebro flygplats når du inom 30 minuter.

Vill du veta mer om Karlskoga? Besök flyttatillkarlskoga.se

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande ansök därför redan idag. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. 
Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Omgående
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Karlskoga

Kontakt    
Tobias Björk, 070-9775100

Sista ansökningsdag    2019-09-29

Världsledande företag söker elektronikkonstruktör

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb