teknikjobb.se

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Vår verksamhet
Transport och Logistik är en avdelning inom Fastighet och service.
Avdelningen är inne i ett utvecklingsskede när det gäller logistik, vilket innebär förändringar och förnyelse av logistik inom Region Uppsala och vid Akademiska sjukhuset. Avdelningen ansvarar för olika typer av transport- och servicetjänster inom regionen. Avdelningen består av ca 90 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Vi söker vikarier som kan arbeta sommaren 2019. Du kommer att ansvara för servicetjänster inom transport/logistik på Akademiska sjukhuset. Några av dina arbetsuppgifter är att ha hand om patienttransporter, förråd, textilier, avfall m.m.

Dina kvalifikationer
Du är mycket servicemedveten och gillar kundkontakter. Då arbetet innebär många sociala kontakter, måste du vara socialt utåtriktad samt ha känsla för att ge god service. Du står med båda fötterna på jorden och har god samarbetsförmåga liksom förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du trivs i en rörlig och stundtals stressfylld miljö samt gillar att ha många bollar i luften. Viktigt för denna tjänst är att du är positiv, noggrann, strukturerad, flexibel samt är en problemlösare.
Datorn och dess system är ett arbetsverktyg du använder dagligen.

B-körkort är ett krav samt genomförd gymnasieutbildning.
Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
En god fysik är ett krav då arbetet kräver tunga lyft och att gå långa sträckor.
C-körkort och truckkort är meriterande.

Villkor
Semestervikariat

Vill du veta mera?
Kontakt vid eventuella frågor:
Christian Stjernberg christian.stjernberg@regionuppsala.se
Aylin Iraktan aylin.iraktan@regionuppsala.se

Vill du jobba hos oss i sommar?
Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Urval sker kontinuerligt så tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

Vårdnära servicepersonal/vaktmästare, semestervik

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb