teknikjobb.se

logga

Vår kund NorDan söker fönster-montörer!

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2020-09-26

Ansök nu

Vår kund NorDan söker fönster-montörer!

Vår kund NorDan söker fönster-montörer!

Företagsinformation
NorDan grundades 1926, och har idag växt till en koncern med ca 1600 medarbetare och en omsättning i koncernen på 2,3 miljarder kronor. Våra fabriker är nyckelföretag i de lokala samhällena där vi är etablerade, och NorDan är en viktig arbetsgivare både i Norge, Sverige och Polen. De 1600 medarbetare vi har är fördelade på ledning, försäljning och marknad, produktion samt produktionsutveckling.

Tjänstebeskrivning
Vår kund NorDan söker ytterligare medarbetare till sin fabrik i Tanumshede. Den arbetsuppgift som vi söker personal till just nu är glasning och montering av färdiga fönster ut mot kund. Arbetstiderna är förlagda om tvåskift. Tidiga passet är 05:06-13:24 och sena passet är 13:18-23:30. Nordan har stark och positiv företagskultur och värnar om god arbetsmiljö internt samt bygger förtroende externt. Visionen är att skapa perfekt samspel mot kund och mellan medarbetarna

Kvalifikationer
Ingen tidigare erfarenhet av produktion krävs men det är bra om du har erfarenhet av att arbeta med trä. Det ses som positivt att du är händig och praktisk med ett öga för detaljer för att kunna vara med och producera kvalitativa produkter. Gillar du att arbeta med händerna, trivs med fysiskt arbete och vill vara en del av ett team? Vill du jobba med trä och har rätt inställning för att göra skillnad även när tempot är för högt? Är du också punktlig, en god lagspelare med hög social kompetens så är det dig vi söker.

Krav
Körkort och tillgång till bil Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Magnus Andersson tel 0707-858444. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Magnus Andersson

magnus.andersson@premier.se

0707-858444

Nathalie Stenman

nathalie.stenman@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Tanum

Publiceringsdatum

26 August 2020

Dela detta jobb

logga
Vår kund NorDan söker fönster-montörer!

Premier Service