teknikjobb.se

logga

Vänersborgsbostäder söker en Skadetekniker/Besiktningsman

Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-28

Ansök nu

Vänersborgsbostäder söker en Skadetekniker/Besiktningsman

Företagsinformation
Vänersborgsbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Vänersborg. Med våra drygt 3 400 lägenheter och drygt 6 000 hyresgäster är vi den största aktören på Vänersborgs bostadsmarknad. Vi är ett 70-tal medarbetare som tar hand om våra drygt 3 400 lägenheter. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva och hållbara boendet i Vänersborg. Vill du vara med på vår resa?

Tjänstebeskrivning
Vi söker en Skadetekniker/Besiktningsman som hanterar fukt, brand och andra skador på och i våra fastigheter. Du kommer också att utföra besiktningar av lägenheter och lokaler. I rollen som skadetekniker kommer du att bland annat: - Hantera brand, fukt och andra skador - Besiktiga lägenheter i samband med in- och avflyttningar - Vara vår kontaktperson med försäkringsbolag, entreprenör och hyresgäst

Kvalifikationer
Du bör ha erfarenheter inom bygg och anläggning och vi ser gärna att du har, för tjänsten, lämplig utbildning. Det är meriterande om du har teknisk utbildning av något slag. Det är också önskvärt att du tidigare har arbetat med någon typ av fastighetssystem men inget krav. Vi söker dig med hög social kompetens samt förmåga att kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du ska ha goda kundskapet i svenska och engelska och gärna behärska ytterligare något språk. I rollen som Skadetekniker/Besiktningsman är det viktigt att du är en lugn, ansvarsfull, stresstålig och strukturerad person en god förmåga att kommunicera med människor. Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Malin Andersson, telefon 0707-85 86 48 eller skicka ett mail till malin.andersson@premier.se Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi kommer att arbeta med löpande urval, så skicka gärna ansökan så snart du kan, dock senast 2021-04-04.

Krav
B-körkort

Kontaktperson(er)
Malin Andersson
0707858648

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Vänersborg

Dela detta jobb

logga
Vänersborgsbostäder söker en Skadetekniker/Besiktningsman

Premier Service AB