teknikjobb.se

logga

Vänersborgsbostäder söker en Anläggningsskötare/Reparatör

Ort
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Vänersborgsbostäder söker en Anläggningsskötare/Reparatör

Företagsinformation
Vänersborgsbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Vänersborg. Med våra drygt 3 400 lägenheter och drygt 6 000 hyresgäster är vi den största aktören på Vänersborgs bostadsmarknad. Vi är ett 70-tal medarbetare som tar hand om våra drygt 3 400 lägenheter. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva och hållbara boendet i Vänersborg. Vill du vara med på vår resa?

Tjänstebeskrivning
Vi söker en Anläggningsskötare/Reparatör som ska arbeta med brandlarm och sprinklers på och i våra fastigheter. Du kommer också att ansvara för reparationer av lokaler.

I rollen kommer du att ansvara för drift och kontroll av alla våra brand och sprinklersanläggningar.
Du kommer också att medverka vid nyinstallationer. Vi ser även att du kommer att ansvara för alla reparationer i två av våra äldreboenden, Niklasberg och Tärnan. Du kommer att ingå i teamet som vi kallar Klimat och hållbarhet.

Kvalifikationer
För att snabbt komma in i din nya roll, önskar vi att du har någon typ av utbildning eller längre erfarenhet av brandlarmsanläggningar.

Vi söker dig med hög social kompetens samt förmåga att kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du ska ha goda kundskapet i svenska och engelska och gärna behärska ytterligare något språk.
I rollen som Anläggningsarbetare/Reparatör är det viktigt att du är en lugn, ansvarsfull, stresstålig och strukturerad person en god förmåga att kommunicera med människor.

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Malin Andersson, telefon 0707-85 86 48 eller skicka ett mail till malin.andersson@premier.se
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi kommer att starta upp intervjuer efter semestrarna så vi ser gärna att du skickar din ansökan till oss senast 2021-07-31.

Välkommen!

Krav

B-körkort

Kontaktperson(er)
Malin Andersson
0707858648

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Vänersborg

Publiceringsdatum
05 July 2021

Dela detta jobb

logga
Vänersborgsbostäder söker en Anläggningsskötare/Reparatör

Premier Service AB