teknikjobb.se

Vaktmästare Wieselgrensskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Vaktmästare Wieselgrensskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Wieselgrensskolan är en F-9 skola i södra Helsingborg med drygt 600 elever. Hos oss får du ett spännande och viktigt uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor!

Wieselgrensskolan är en skola med starka profiler och stark framtidstro. Våra profiler med musik, fotboll samt Matte- och fysikprofil gör att vi har elever från olika delar av staden samt även från våra kranskommuner. Mångfalden av kulturer är både vår styrka och en spännande utmaning. På skolan finns i dag ett trettiotal nationaliteter och därför är identitets- och språkutveckling ett naturligt inslag i vår vardag.

På Wieselgrensskolan finns Språkspåret som är till för elever med generell språkstörning. i årskurs F-9. Eleverna i Språkspåret är inkluderade i ordinarie klasser. Alla pedagoger är involverade i verksamheten och ansvarar gemensamt för att det ska bli en bra inkludering.

Skolan står inför en väldigt spännande utvecklingsfas med en ny ledning, samtidigt som vi har flera pensionsavgångar och föräldraledigheter. Nu går vår lärare som drivit Matte- och fysikspåret vidare till nya utmaningar inom gymnasieskolan, och vi söker därför en lärare som vill ta över och fortsätta driva arbetet med denna profil. Vill du vara med på denna spännande och utvecklande resa? Sök då jobbet snarast vi kommer att granska ansökningarna löpande, och kan komma att tillsätta tjänsten innan annonsens sista dag löpt så fort vi hittar rätt profil för tjänsten!

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter är:
Sköta om skolans lokaler, inredning och skolgård.
Ha hand om förråd och lagerutrymme.
Hjälpa elever och lärare med praktiska saker.
Se till att teknisk utrustning fungerar. Allt mer handlar detta om IT-utrustning och annan avancerad utrustning.
Viss hämtning och lämning av material med bil förekommer.
Inköp av material.
Hjälp vid flytt och möblering.
Reparationer.
Samarbete med elever och personal på skolan.


KVALIFIKATIONER
Du har fastighetsskötarutbildning eller annan relevant gymnasieutbildning.

Du har erfarenhet av att arbeta som vaktmästare eller motsvarande. Du har erfarenhet av att sköta om lokaler, inredning och utemiljö med god insikt i gällande lagstiftning och säkerhetsföreskrifter.

Erfarenhet av SBA-arbetsuppgifter som ingår i systematiskt brandskyddsarbete

Förmåga att bygga och konstruera och utföra reparationer på ett ansvarsfullt sätt och i enlighet med gällande reglemente.

Du har grundläggande IT-kunskaper och datorvana.

Du kommer att utföra olika former av ärenden där en del kräver att du kör bil.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Vaktmästare Wieselgrensskolan

Helsingborgs stad