teknikjobb.se

Vaktmästare till fritids- och kulturförvaltningen

Företag Habo kommun
Ort
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Vaktmästare till fritids- och kulturförvaltningen

Arbetsplatsen
Nu söker vi dig som vill arbeta som vaktmästare på våra anläggningar inomhus och utomhus.
Fritids- och kulturförvaltningen ansvarar för kommunens fritidsanläggningar såsom idrottsanläggningar, motionsspår, vandringsleder och badplatser. Vi är en liten förvaltning som arbetar med stort engagemang och hjärta för verksamheten.

Arbetsuppgifter
Delta i arbete med drift- och underhåll av kommunens idrotts-, frilufts- och fritidsanläggningar såväl inom- som utomhus. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.
I ditt uppdrag arbetar du i verksamheten tillsammans med kollegor och en arbetsledare.
Arbetet utgår från våra kunder och invånares behov och du levererar hög service med besökaren i fokus. Ditt arbete kännetecknas av Engagemang, Närhet och Ansvar - Habo kommuns gemensamma värdegrund.
Kommuninvånarna är alltid i fokus i vårt arbete.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av liknande arbete och arbete med maskiner, fordon och motorredskap är meriterande,
Vi är en liten förvaltning med stort ansvarsområde och du förväntas rycka in och arbeta där det behövs och anpassa dig till nya situationer och riktlinjer. Du behöver vara serviceinriktad, ha en tydlig ansvarskänsla och bra förmåga att prioritera.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
B-körkort är ett krav.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-09-19
Arbetsgivarens referensnummer: 2021-503

Upplysningar
Johan Karlsson
Enhetschef/Vaktmästare
0790-982932
johan.karlsson@habokommun.se

Facklig företrädare nås via växel
036-442 80 00

 

Dela detta jobb

Vaktmästare till fritids- och kulturförvaltningen

Habo kommun