teknikjobb.se

Vaktmästare och IT-ansvarig till skola/förskola

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-10

Ansök nu

Vaktmästare och IT-ansvarig till skola/förskola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Elinebergsskolan är en skola för alla och alla ska lyckas! Vi har cirka 950 elever från F-9 och ligger i de södra delarna av Helsingborg. Vi har hörselintegrerade klasser i nästan alla årskurser och särskola för elever upp till årskurs nio.

Vi tror på att våra olikheter ger upphov till möten som berikar och har många olika mötesplatser på skolan. Vi jobbar med 1:1 med olika verktyg till våra elever och satsar på digitala arbetssätt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som vaktmästare och IT-ansvarig. Du kommer att ha en delad tjänst mellan Elinebergsskolan och Elinebergs/Brunnsparkens förskolor.

På Elinebergsskolan kommer du som IT-ansvarig ansvara för hanteringen av våra elevers digitala verktyg. I arbetet ingår utlämning och registrering, felsökning, felanmälan och kontakt med vår IT-avdelning. Även övriga arbetsuppgifter som rör elevernas digitala verktyg kan komma att ingå i tjänsten. Du kommer ha mycket kontakt med elever och därför krävs det att du är bra på att bygga och bevara goda relationer med eleverna.

I din roll som vaktmästare på Elinebergs/Brunnsparkens förskolor har du ett viktigt uppdrag i att se till att vardagen på förskolorna fungerar. Du har daglig kontakter med barn, personal och interna och externa leverantörer. I arbetsuppgifterna ingår exempelvis fastighetsskötsel, reparationer, underhåll, beställningar, inventariehantering, larm och nycklar. Du ska även vara ansvarig för brandskyddet på några förskolor i området. Även här kommer du vara personalens hjälp i IT-relaterade frågor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och har erfarenhet av förekommande uppgifter inom vaktmästeri. Du är praktiskt lagd och har erfarenhet av serviceinriktat arbete. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta som vaktmästare inom skola eller förskola är det ett plus. För att lyckas i rollen vill vi att du har goda kunskaper om fastighetsskötsel och gårdsskötsel. Du ska även kunna utföra enklare snickeriarbeten och vara behjälplig vid eventuella ommöbleringar med flytt av möbler och liknande.

Som vaktmästare hos oss kommer du ha kontakt med olika människor elever, personal, externa leverantörer med mera. Därför är det viktigt för oss att du kan kommunicera tydlig i både tal och skrift och att du samarbetar bra tillsammans med andra. För dig som söker är det viktigt med struktur, och du kan planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person är du lugn och stabil och kan fokusera på rätt saker i stressiga situationer. Du har en vilja och förmåga att hjälpa andra och kan lätt anpassa dig till ändrade omständigheter.

Har du kunskap inom arbetsmiljö, brandskydd och elsäkerhet är det ett stort plus men inget krav.

I din roll som IT-ansvarig är det viktigt att du har kunskaper om IT-/teknikutrustning och att du kan vara behjälplig kring enklare underhåll och support av våra digitala verktyg.

Tjänsten kräver att du innehar B-körkort.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Vaktmästare och IT-ansvarig till skola/förskola

Helsingborgs stad