teknikjobb.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som vaktmästare inom vård- och omsorgsförvaltningen. I uppdraget ingår bland annat, enklare reparationer och underhållsarbeten, nyckel- och låshantering, arbete med flytt- och ommöblering samt interna transporter. Arbetet kommer att ske mestadels ute i alla våra olika verksamheter men även i kontorsmiljöer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en driven, engagerad och ansvarstagande vaktmästare. Vi ser att du är en händig, lösningsfokuserad och självgående person som trivs med varierande arbetsuppgifter.
Du är strukturerad och har förmågan att överblicka och skapa dig en helhetsbild av ditt arbete. Det är viktigt att du kan prioritera bland alla arbetsuppgifter och alltid leverera god kvalité. Du har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande, är serviceinriktad och tycker om att arbeta utifrån ett verksamhetsmässigt perspektiv samt se detaljerna. Du trivs både med att arbeta i grupp och med självständigt arbete under eget ansvar. Du har god kommunikativ förmåga och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet kan innebära fysiskt krävande moment med varierande tempo.


ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga

Vaktmästare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-27

Ansök nu

Dela detta jobb