teknikjobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Vaktmästare till Servicecentralen

Sektor Service söker en engagerad och flexibel medarbetare som brinner för att ge kunden den bästa service.

Sektor Service är Falu kommuns leverantör av interna service- och kringtjänster enligt ett FM-koncept. Uppdraget är att stödja kommunens olika verksamheter genom att tillhandahålla fräscha, ändamålsenliga och funktionella lokaler, smakliga och näringsriktiga måltider, verksamhetsanpassat IT-stöd och -support, fordon och befordringsservice m fl. kringtjänster. I uppdraget ligger även att medverka i förvaltningarnas effektivitetssträvanden genom att erbjuda effektiv service till konkurrenskraftiga priser.

Sektor Service består av tre avdelningar; IT, drift och förvaltning. Som organisationsledningsstöd finns en stödfunktion vars uppdrag är att stötta övriga enheter i förvaltningen med specialistkompetens samt ansvara för att leverera ekonomi, administrativa och diarieresurser.  

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare på servicecentralen deltar du i det dagliga arbetet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är post och godshantering samt kontorsvaktmästeri till Falu kommuns enheter. På servicecentralen arbetar vi teamorienterat för att lösa arbetsuppgifterna med intern och extern post samt gods. Vaktmästeridelen består dels i avtalade servicetimmar till förvaltningarna i kommunen som exempelvis beställningsuppdrag. Dessa kan bland annat bestå av lättare fastighetsskötsel, monteringsarbeten, ommöbleringar och konferensservice.     

Tillräckliga kvalifikationer
- Gymnasieutbildning eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant

- B-körkort

- Datorvana

- God förmåga att ta del av och uttrycka sig i tal och skrift (svenska)  

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du som person är flexibel, kvalitetsmedveten, självgående och serviceinriktad. Du har förmåga att samarbeta, ta ansvar och arbeta strukturerat.   

Det är meriterande om du har... 

- Utbildning med inriktning vaktmästeri, eller annan utbildning som av arbetsgivaren kan bedöma som likvärdig.

- Erfarenhet från tidigare arbete med post- och godshantering

- Erfarenhet från kommunal verksamhet

- Praktiskt handlag

Anställningsvillkor
Anställningen avser en tillsvidaretjänst på 100%. För den som erbjuds tjänsten krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister. Kopior på betyg, referenser etc lämnas i samband med intervju.     

Upplysningar

Verksamhetsutvecklare Tommy Löfström, 023-82128  

Fackliga företrädare

Kommunal, 010-442 81 69

Vision, Christina Johansson, 023-821 10 

Övrigt

Annonssäljare undanbedes vänligt men bestämt

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Logga

Vaktmästare

Företag Falu kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb