teknikjobb.se

Logga

Vågkontorist till vår bergtäkt

Företag Swerock AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-14

Ansök nu

Vågkontorist till vår bergtäkt

I rollen som vågkontorist i vår bergtäkt utanför Linköping får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig! 

Om tjänsten

Som vågkontorist har du en viktig funktion i att ansvara för flera täkters administration samt att vara vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du ingår i ett team tillsammans med två administratörer och en platschef som tillsammans med dig får bergtäkterna att fungera optimalt och skapar nöjda kunder som återkommer.

Dina främsta arbetsuppgifter är att hantera de vågar som väger ballasten, dvs materialet vi säljer till våra kunder. Du ansvarar för den dagliga tillsynen av vågar, väger in och ut fordon, ansvarar för att korrekta prislistor är inlagda i vårt system. Du tar betalt av kunden direkt alternativt registrerar uppgifterna i vårt faktureringssystem för vidare hantering. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan ingå i tjänsten.

Tjänsten är placerad i Styvinge Bergtäkt på heltid, med normala arbetstider 7:00-16:00.

Vem är du?

Vi söker dig med  gymnasieutbildning gärna med inriktning mot transport och logistik. Du bör ha en mycket god datavana och ha lätt för att ta till dig nya IT-system, du har även goda kunskaper i Officepaketet.

För att vara lyckosam som vågkontorist hos oss behöver du vara en person som arbetar strukturerat, är noggrann och har lätt för att kommunicera med andra människor. Att arbetet ska utföras med hög service och kvalitet ser vi som en självklarhet. Du är självgående och har en god förmåga att samarbeta.

Då vår verksamhet innefattar tunga fordon, sprängning av berg mm så är säkerhetsmedvetenhet viktigt för oss. Du behöver vara en person som följer fastställda ramar och har lätt att följa regler gällande säkerhet, arbetsmiljö och ekonomi.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 14 juni 2020, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan redan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Jan Pettersson på tel. 0733-84 85 49.

Om du har frågor om din ansökan är du välkommen att kontakta HR-Partner Eva Bergman tel. 0733 - 84 80 61.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

 Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2020-06-14

Jan Pettersson
Telefon: 0733-848549

Dela detta jobb

Logga
Vågkontorist till vår bergtäkt

Swerock AB