teknikjobb.se

Logo

VA-utredare

Ort
Utgår

2020-08-14

Ansök nu

VA-utredare

Vill du arbeta i en organisation med fokus på miljö och samhällsutveckling där du har en viktig roll i arbetet inför förändringar av ledningsnätet? Då ska du söka tjänsten som VA-utredare till vår enhet Planering & abonnent i Varberg! VIVAB (Vatten & Miljö i Väst AB) verkar i ett område med stark tillväxt där det pågår och planeras många spännande utbyggnads- och infrastrukturprojekt

Arbetsuppgifter

Som VA-utredare hos oss på VIVAB består ditt arbete av att utreda och analysera vårt VA-ledningsnät. Du ansvarar för att genomföra utredningsarbeten inför förändringar på ledningsnätet samt abonnentanslutningar. I uppdraget ingår även att genomföra mindre projekteringar vid förnyelsearbeten och vid mindre exploateringar, skapa nybyggnadskartor, hantera dokumentation av serviser och göra inmätningar i fält. Du är med i arbetet med att utveckla och uppdatera VIVAB:s GIS-system samt hantera kundfrågor med mera.

Du är även delaktig inom Plan- och exploateringsprocessen och tillsammans med Marknadsingenjör och Planeringsingenjör ansvarar du för att ta fram förslag på fastigheter som bör tas in i verksamhetsområden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom VA eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av arbete med VA-ledningsnät.

Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och har en god kommunikationsförmåga för att kunna möta både interna och externa kunder på bästa sätt. Som person är du strukturerad, initiativtagande och har förmåga att planera ditt arbete på ett bra sätt.

Datorvana är ett krav och vi ser gärna att du har kunskap och/eller praktisk erfarenhet inom CAD, ArcGis Desktop eller Autodesk Civil 3D.

Det är meriterande om du har erfarenhet från analysarbete och underhållsprojekt inom VA. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Placering: Varberg

Ansökan

Ansök senast: 2020-08-14

Referensnummer: A964568

Välkommen att skicka en digital ansökan via denna länk.

Kontakt

Tina Eriksson, enhetschef

E-post: Tina.Eriksson@vivab.info

Tel: 0757 27 40 74

Semester vecka 28-33

Facklig företrädare 

För Vision: Lars-Erik Johansson

E-post: Lars-Erik.Johansson2@vivab.info

För SACO: Mikael Bergenheim

E-post: Mikael.Bergenheim@vivab.info

Övrigt

VIVAB (Vatten & Miljö i Väst AB) jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision, var med och förverkliga den du också!

Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.

Dela detta jobb

Logo
VA-utredare

Vatten & Miljö i Väst AB