teknikjobb.se

VA-tekniker sökes till Partille kommun

Företag Partille kommun
Ort
Utgår

2021-07-01

Ansök nu

VA-tekniker sökes till Partille kommun

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. VA-enheten planerar och bedriver kommunens VA-verksamhet, förvaltar VA-anläggningarna, producerar och distribuerar dricksvatten, avleder spill- och dagvatten samt medverkar i kommunens samhällsutveckling och detaljplanarbete. VA-enheten består av 20 personer och är organiserad inom tekniska avdelningen på samhällsbyggnadskontoret. VA-enheten har personal placerad i kommunhuset, i Brodalens industriområde samt på Kåsjöns vattenverk. Partille kommun vill vara en hälsofrämjande arbetsplats och därför får du som medarbetare ta del av en rad förmåner såsom olika sorters fritids- och friskvårdsaktiviteter, flextid, friskvårdsbidrag samt förmånscykel.
 

Arbetsuppgifter

VA-enheten söker nu en kollega med framåtanda och drivkraft. Teamet du kommer till består av sex VA-tekniker och två lastbilschaufförer. Hos oss kommer du att få arbeta under eget ansvar men också samarbeta inom enheten. Som VA-tekniker får du variation i arbetsuppgifterna och tjänsten passar dig som gillar ett rörligt och omväxlande arbete. Tjänsten är placerad i Brodalens industriområde.

Du kommer dagligen att arbeta med Partille kommuns vatten- och avloppsnät. Som VA-tekniker består dina arbetsuppgifter av att utföra schakt-, rörläggnings- samt markarbeten på VA-ledningar inom verksamhetsområdet. Arbetet bedrivs i form av projekt eller uppdrag i varierande storlek. Vi utför också serviceåtgärder i samband med VA-beredskap.

I rollen ingår bland annat att utföra:
• Mindre drift och underhållsarbeten
• Förnyelse av kommunens VA-ledningar
• Vattenmätarbyten

Beredskapstjänstgöring med vinterväghållning ingår i tjänsten.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och som vill vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet! Ett krav för tjänsten är att du har tidigare erfarenhet från anläggningsarbete med VA-ledningar. Utbildning inom VA- och markanläggning är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten, har du dessutom C-körkort är det meriterande. Vi ser gärna att du har god datorvana då vi använder digitala hjälpmedel i vår verksamhet. Som VA-tekniker tar du egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan själv strukturera din arbetsdag på ett bra sätt. Du har lätt för att anpassa dig och kan snabbt ställa om vid ändrade omständigheter. Vi söker dig som är duktig på att samarbeta med andra där du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Välkommen med din ansökan!
 

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
 

Övrigt

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

VA-tekniker sökes till Partille kommun

Partille kommun