teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille kommun vill vara en hälsofrämjande arbetsplats och därför får du som medarbetare ta del av en rad förmåner såsom olika sorters fritids- och friskvårdsaktiviteter, flextid, friskvårdsbidrag samt förmånscykel. VA-enheten planerar och bedriver kommunens VA-verksamhet, förvaltar VA-anläggningarna, producerar och distribuerar dricksvatten samt avleder spill- och dagvatten, medverkar i kommunens samhällsutveckling t.ex. detaljplanarbete. VA-enheten består av 20 personer och är organiserad inom tekniska avdelning på Samhällsbyggnadskontoret. VA-enheten har personal placerad i kommunhuset, på Brodalens industriområde samt på Kåsjöns vattenverk.

Arbetsuppgifter

VA-enheten söker nu en kollega med framåtanda och drivkraft. Teamet du kommer till består av sex VA-tekniker och två lastbilschaufförer. Hos oss kommer du att få arbeta under eget ansvar men också samarbeta inom enheten. Som VA-tekniker får du variation i arbetsuppgifterna och det passar dig som gillar ett rörligt och omväxlande arbete. Tjänsten är placerad i Brodalens industriområde.

Partille kommun har ca 8000 vattenmätare som VA-enheten ansvarar för. Du kommer att planera, organisera och utföra årliga mätarbyten för vatten ute hos våra kunder. Vårt uppdrag är att tillhandahålla ett rent dricksvatten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

• Planera och organisera årliga mätarbyten för vatten
• Hantera lager för vattenmätare
• Byta vattenmätare i fält
• Installation av nya vattenmätare
• Hantera och tillse att återkommande kontroller utförs för vattenmätare
• Övriga arbetsuppgifter inom verksamheten vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och vill vara delaktig i utvecklingen av verksamheten. Tidigare erfarenhet/utbildning från fastighetsbranschen/VVS eller VA är ett krav. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet som tekniker. B-körkort och goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Som VA-tekniker tar du egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan själv strukturera din arbetsdag på ett bra sätt. Du har lätt för att anpassa dig och kan snabbt ställa om vid ändrade omständigheter. Vi söker dig som är duktig på att samarbeta med andra där du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Beredskapstjänst med vinterväghållning kan komma att ingå tjänsten. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan! Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Yrkeskategori: Installation, drift, underhåll

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal jobb: 1

Kontakt

Fackliga företrädare

 

VA-tekniker, Partille kommun

Företag Partille kommun
Ort
Utgår

2022-08-18

Ansök nu

Dela detta jobb