teknikjobb.se

VA-RÖRLÄGGARE

Ansök nu

VA-RÖRLÄGGARE

OM FÖRETAGET
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som ägs av Hässleholms kommun. Bolaget tillhandahåller flera viktiga verksamheter, där samtliga fyller en funktion för ett välfungerande samhälle. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, transporterar och renar spillvatten samt avleder dagvatten (tidigare Hässleholms Vatten). Vi producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe samt ger stöd för att privat- och företagskunder ska kunna effektivisera sin energiförbrukning.

Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Tillsammans räddar vi världen lite varje dag! Vi är ca 140 anställda och omsätter omkring 380 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se

Nu söker vi VA-rörläggare och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som rörläggare hos oss kommer du att arbeta med rörläggning inom VA samt drift- och underhållsarbeten, i såväl stora som mindre projekt. Dagarna som rörläggare är varierande och fokus kan skifta allteftersom anmälningar om vattenläckor, avloppsstopp eller andra driftstörningar inkommer.

Arbetet utförs såväl självständigt som i grupp, vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga och en välutvecklad lagkänsla. Vid dragning av ledningar eller andra större projekt sker arbetet i tätt samarbete med maskinförare

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER
Du som söker har erfarenhet som VA-rörläggare eller annat liknande praktiskt och fysiskt arbete. Det är meriterande om du har yrkesbevis och arbetat med dragning av ledningar tidigare. Kanske har du nyligen läst bygg och anläggning på gymnasiet och är nu redo att anta nya utmaningar i arbetslivet?

Som person är du arbetsam och noggrann med ett eget driv och stort engagemang. Naturligtvis är du en hjälpsam och trevlig kollega, som ser fram emot en ny utmaning. Då du möter medborgare och kunder i flera olika situationer har du ett serviceinriktat sätt och uppträder med ett professionellt bemötande.

Du har B-körkort och tillgång till bil. Har du även C-körkort ses detta som meriterande.

Hässleholm Miljö arbetar och vistas i svensk kontext, vilket förutsätter god tal- och skrivförmåga i svenska.

INFORMATION OCH KONTAKT
På Hässleholm Miljö gillar vi olika! Vi strävar efter mångfald på alla tänkbara sätt och värdesätter det som blandade grupper tillför verksamheten.

Vi tillämpar en provanställning om 6 månader som sedan förväntas övergå till en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid och förlagd till dagtid. Beredskap kan komma att ingå.

Enheten utgår från vår anläggning ?Drevet? som är placerad i Hässleholm, men arbetet sker runtom i Hässleholms kommun.

Vill du arbeta med frihet under ansvar i en stabil organisation där vi dagligen är en viktig funktion för ett välfungerande samhälle? Vill du vara med och påverka lokala frågor i ett större sammanhang? I så fall är du välkommen med din ansökan.

Vi tillämpar löpande urval, där sista ansökningsdag är 2021-05-24. Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se.

Vid frågor och funderingar kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08 eller Sara Kvist på 044-590 65 12.

OM WIKAN PERSONAL
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Dela detta jobb

VA-RÖRLÄGGARE

Hässleholm Miljö AB