teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

VA-projektör/utredare till Karlstad

Företag SYSTRA AB
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

VA-projektör/utredare till Karlstad

SYSTRA växer och vi söker dig som vill vara med och fortsätta bygga upp vår verksamhet.

Om jobbet
Som VA-projektör/utredare hos oss kommer du att arbeta i såväl större som mindre uppdrag. Du kommer att arbeta med projektering och utredning och kommer till exempel att upprätta förfrågningsunderlag samt VA-och dagvattenutredningar. Du kommer att arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område och kommer att samarbeta såväl internt som med våra kunder. Du kommer även att stötta dina mer juniora kollegor inom området.

Om dig
Vi söker dig som har goda kunskaper inom VA-projektering och utredning. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning och att du har arbetat några år inom området. Du är driven och trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla och bygga upp verksamheten. Du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du trivs i en roll där du får dela med dig av din kunskap och fungera som coach åt andra.

Vårt erbjudande
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är en arbetsplats som prioriterar balans mellan arbete och fritid. Vi är en växande organisation där experter stöttar varandra över kompetens- och landsgränser.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen. Så, är du en nybyggare som vill vara med och bygga upp SYSTRAS verksamhet inom VA-projektering och utredning? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA har kompetens och resurser för att designa samt projektera olika typer av infrastrukturlösningar. Tillsammans planerar och projekterar vi välfungerande rum för livet i såväl staden som på landsbygden.Vi är en av världens ledande aktörer inom höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har en bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

SYSTRA är ett internationellt företag med 9 000 anställda runtom i världen. SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till 250 medarbetare en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se

Välkommen att kontakta oss för mer information
Gruppchef Thomas Larsson
tel:010-7080539
tlarsson1@systra.com

Affärsområdesdirektör Civil Design Gustav Silverin
tel:010-7080538
gsilverin@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

 

 

 

Dela detta jobb

logo
VA-projektör/utredare till Karlstad

SYSTRA AB