teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

VA-ingenjör till Nacka vatten och avfall AB

Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

VA-ingenjör till Nacka vatten och avfall AB

Nacka vatten och avfall AB strävar efter att skapa Sveriges främsta vatten- och avfallstjänster för hållbar och kraftfull samhällsutveckling. Vi är ett helägt bolag av Nacka kommun, en av Sveriges mest innovativa kommuner som står inför en stark tillväxt de närmaste åren. Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö där alla är delaktiga och har ett gemensamt ansvar för att utveckla Nacka vatten och avfall AB i enlighet med affärsidé, mål och strategier samt våra värderingar att vara professionella, nytänkande och hållbara.

Vi erbjuder
Ett ansvarsfullt och omväxlande arbete där du får möjlighet att vara med att utveckla en hållbar VA-försörjning i Nacka. En möjlighet att arbeta i en öppen, inkluderande och spännande miljö tillsammans med engagerade och kunniga kollegor. Att få verka i ett bolag med korta beslutsvägar där nya idéer värdesätts och där du får möjlighet att vara med och påverka på riktigt.

Ditt uppdrag
För att fortsätta möta dagens och framtidens behov söker vi nu VA-ingenjörer till vår VA-avdelning. På VA-avdelningen arbetar drygt 60 engagerade kollegor som tillsammans ansvarar för drift, underhåll och förnyelse av den kommunala VA-anläggningen.

I din roll som VA-ingenjör hos oss arbetar du främst med handläggning och utredningar av varierande avlopps- och dagvattenärenden. Rollen som VA-ingenjör hos oss är omväxlande och du är med och driver och initierar ständiga förbättringar av processer och rutiner.

Du kommer bland annat att:

  • Handlägga och utreda ärenden inom bräddningar och länshållningsvatten och otillåtliga utsläpp.

  • Arbeta kontinuerligt med förebyggande information och åtgärder gällande uppströmsarbete.

  • Granska bygglovsremisser med avseende på dagvattenhanteringen.

  • Arbeta med utredning kring framtida reningsbehov av dagvatten.

Du arbetar i ett nära samarbete tillsammans med våra VA-driftgrupper och har ett tätt samarbete med Miljöenheten på Nacka kommun i många utredande frågor gällande utsläpp. Du ingår även i olika samverkansgruppen med våra leverantörer av vatten- och avloppstjänster.

Din profil
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot samhällsbyggnad, VA, miljö eller motsvarande samt har ett par års erfarenhet av arbete inom VA.

Har du tidigare kunskaper av GIS-system, VA-banken och/eller kunskap om lagen om allmänna vattentjänster ser vi det som meriterande.

För att axla rollen på ett effektivt sätt ser vi att du är självgående med en hög grad av eget ansvarstagande. Du är lösningsorienterad och motiveras av att skapa struktur och att ta initiativ. Tack vare en god samarbets- och kommunikativ förmåga i tal och skrift har du lätt för att bygga förtroende och varaktiga relationer med både interna och externa parter. 

Då vi hjälper och stöttar varandra i arbetsgruppen är det av stor vikt att du tycker om att dela med dig av din kunskap och även att ta till dig av andras kunskap och erfarenheter. Du är prestigelös och har intresse av att arbeta i en verksamhet med många och breda arbetsuppgifter där du bidrar med din kompetens.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi sitter i nyrenoverade och moderna lokaler i Finntorp, i närheten av Sickla Köpkvarter med goda kommunikationer.

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kan komma att genomföras innan anställning.

Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut, dock tidigast från 15 augusti. Självklart är du dock välkommen med din ansökan fram till sista ansökningsdag den 31 augusti 2022.                         

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning:
Heltid
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Löneform:
Månadslön
Antal lediga befattningar:
2
Sysselsättningsgrad:
100%
Ort:
Nacka
Län:
Stockholms län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2022/429
Publicerat:
2022-06-27
Sista ansökningsdatum:
2022-08-31

Kontakt

Katarina Tano

gruppchef

08–56634970

 

Dela detta jobb

VA-ingenjör till Nacka vatten och avfall AB

Nacka vatten och avfall AB