teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

VA-/abonnentingenjör

Ort
Utgår

2023-02-13

Ansök nu

VA-/abonnentingenjör

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter som VA-/abonnentingenjör ingår hantering av frågor som rör fastigheters anslutningar till de kommunala VA-ledningsnäten. Du handlägger anslutningsärenden, beräknar anläggningsavgifter, anvisar och förmedlar förbindelsepunkt. Tjänsten innebär att du blir sakkunnig i VA-taxan, VA-juridik och ABVA. Du utgör därmed en viktig funktion inom VA-avdelningen och är delaktig i många av de processer som VA-huvudmannen ansvarar för. Du handlägger även VA-relaterade försäkringsärenden.

I tjänsten ingår att i nära samarbete med kollegorna arbeta med kundinformation, kommunikation, hantering av vattenmätarbyten etc.

Detta är en roll med mycket kontakter, främst med fastighetsägare, entreprenörer och byggherrar men även samordning med vår övriga personal och kommunens övriga verksamheter.

Då vi är en organisation med bred verksamhet så händer det att vi hjälper varandra i olika projekt. Därmed kan tjänsten komma att omfatta fler uppgifter än vad som normalt faller på en abonnentingenjör.

Kvalifikationer

Du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande kunskaper som kommunen bedömer vara likvärdig. Du har god datorvana och mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du har ett engagemang för VA-frågor och är intresserad av VA i allmänhet. Kunskaper inom VA-juridik är meriterande. Har du rörtekniska kunskaper, erfarenhet av GIS eller har arbetat i VA-banken eller EDP Future är det också ett plus.

Som person är du noggrann, strukturerad, självständig och drivande. Du har lätt för att samarbeta med andra och lägger vikt vid att bygga och bibehålla goda relationer.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med arbetsglädje och bra arbetsmiljö, med goda möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper. Du får ett individuellt introduktionsprogram som gör att du får goda förutsättningar att komma in i ditt nya arbete.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Referensnummer: C119635

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
VA-/abonnentingenjör

Mörbylånga kommun