teknikjobb.se

logga

Utvecklingsinriktad kalkylator till samhällsbyggare i framkant

Ansök nu

Utvecklingsinriktad kalkylator till samhällsbyggare i framkant

 

 logo

Stockholm Vatten och Avfall är en samhällsbyggare i framkant som driver och utvecklar vatten- och avfallstjänster med miljöfokus. Varje dag, året runt förser vi 1,5 miljoner stockholmare med rent och gott kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand. Tillsammans med invånare, företag och andra intressenter arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Är du en erfaren kalkylator som vill jobba ned hållbarhetsfrågor och vara med i ett av Stockholms största och viktigaste projekt?

Stockholm Vatten och Avfall (SVOA) är precis i startgroparna för att bygga Stockholms nya vattennät och söker nu en kalkylator till sitt team av experter till specialiststödgruppen.

Visionen för enheten är att skapa bästa förutsättningarna för att kunna driva projekt samt att tydliggöra och stärka hela SVOAs projekt- och investeringsverksamhet.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Du kommer att ingå i avdelningen Investering/STAB där man är en del i specialiststödgruppen som idag stöttar 5 enheter med entreprenadjuridik, kalkylator, geoteknik, lantmäteri, miljöhandläggning och projektcontrolling.

Som kalkylator kommer du hjälpa till med att huvudsakligen granska och stödja i framtagande av kalkylarbete, göra riskbedömningar och genomföra kvalitetsgranskningar. Du kommer också få en möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av rutiner och processer samtidigt som du är med och skapar en erfarenhetsdatabas utifrån dagens arbetssätt.

Rollen kommer vara mycket bred och innefatta ett stort antal kontaktvägar både internt och externt i både små och stora investeringsprojekt.

Din profil

Vi söker dig som har bygg- och anläggningsteknisk utbildning med minst 6 års arbetslivserfarenhet från bygg eller anläggningsbranschen, med en gedigen kunskap i kalkylering och som har lång erfarenhet i att upprätta, uppdatera och kvalitetssäkra kostnadskalkyler. Vi ser även att du har goda kunskaper om byggmaterial och metoder enligt svensk standard.

Flytande svenska är ett krav för rollen. Har du arbetet inom kommunal eller statlig teknisk sektor samt erfarenhet av projekt- och investeringsmodeller så är det meriterande.

Vi vill att du har en positiv attityd och eftersom du arbetar med kalkyl och kostnadsberäkningar inom byggsektorn så ser vi att du har ett matematiskt och ett ekonomiskt sinne. Det kommer att vara en spännande utvecklingsresa, man ska trivas med förändringar, vara nyfiken och vilja utvecklas.

Mer om oss

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar. Läs mera om oss och träffa några av våra medarbetare på svoa.se/jobb

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Stockholm Vatten och Avfall med Jeffersonwells, för mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Håkan Kempel på 0730-211 833 eller på hakan.kempel@se.experis.com alternativt Mattias Sahlström på 08-736 11 13.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Dela detta jobb

logga
Utvecklingsinriktad kalkylator till samhällsbyggare i framkant

Jefferson Wells